SPENN short-listes på Mastercards prestigefyldte Lighthouse MASSIV social impact partnerprogram

Udgivet den 09-03-2021  |  kl. 07:30  |  

For den digitale pioner i udviklingslandene er dette endnu et skridt i retning af målet om at give fri og lige adgang til bank- og finanstjenester, som bidrager til at en milliard mennesker kan opnå mere velstand.

Marstercards Lighthouse MASSIV dedikeret til at finde og skalere den næste "impact-unicorn", er glade for at meddele, at den innovative fintech start-up SPENN er optaget i partnerprogrammet. Mastercards Lighthouse MASSIV-program støttes af Swedbank, Danske Bank, Bill & Melinda Gates Foundation, Synch og Nordic Impact Funds.

"Vi er begejstrede for at tage et nyt skridt i denne næste fase af SPENNs udvikling i partnerskab med Mastercard Lighthouse MASSIV. Digitalisering af bank- og betalingssystemer er blevet den nye norm, og vi mener, at alle skal have adgang til digitale bankydelser. Derfor planlægger vi med SPENN at sikre, at ingen bliver ladt tilbage," siger Magne Fretheim, CTO hos SPENN.

SPENN vil spille en vigtig rolle i at hjælpe FN med at nå sine mål for bæredygtig udvikling globalt. For borgere i udviklingslande giver SPENN mulighed for at høste fordelene af at have lige økonomiske muligheder via innovativ teknologi, der forbinder dem med resten af verden.

Mastercard Lighthouse-programmet er den førende partnerskabsplatform i Norden og Baltikum. I modsætning til typiske acceleratorer er det gratis og helt fokuseret på at skabe partnerskaber mellem lovende startups med en vision om at forbedre verden og virksomheder.

I en verden, hvor 1,7 milliarder mennesker stadig ikke har en bankkonto, har SPENN demokratiseret adgangen til de finansielle markeder ved at bygge bro mellem kryptoindustrien og den traditionelle finansielle industri. Baseret på blockchain-teknologi tilbyder SPENN et robust digitalt bank- og transaktionsssystem, hvor kunderne i real-tid kan administrere deres opsparing, betalinger, investeringer og lån på vilkår der baserer sig på gennemsigtig og sikkerhed via SPENN-appen.

SPENN-appen er både for borgere uden adgang til bankservices og for dem, der søger bedre digitale bankservices og har brug for at sende og modtage penge helt gratis på markeder, hvor omkostningerne ved finansielle tjenester er de højeste i verden.

SPENN er ejet og udviklet af norske Blockbonds AS og der er nu mere end 800.000 brugere som benytter SPENN mobilbank app'en. Det danske selskab NPinvestor.com A/S, som er noteret på Nasdaq First North Growth Market Denmark (symbol: NPINV) har jvf. offentliggørelse af selskabsmeddelelsen den 23. februar 2021 indgået strategisk aftale med Blockbonds om overtagelse af selskabet ved et aktiebytte med henblik på styrke begge selskabers forretning og ekspansion.

Om SPENN
SPENN er tilgængelig i 135 lande. SPENNs vision er at hjælpe en milliard mennesker til at leve mere velstående og sikrere liv inden 2025 gennem "financial inclusion". SPENN ejes af det norske selskab Blockbonds AB.

Om NPinvestor.com A/S
NPinvestor.com A/S er en dansk fintech virksomhed indenfor trading- og investeringsmarkedet, som driver selskabet CPH Crypto, der udbyder en tradingplatform hvor investorer kan handle kryptovaluta f.eks. Bitcoin, Ethereum og Tether. NPinvestor.com A/S er noteret på Nasdaq First North Growth Market Denmark (symbol på Nasdaq: "NPINV")

Vil man vide mere er man velkommen til at kontakte:

SPENN (Blockbonds AS)
Jens B. Glasø, CEO
jens@blockbonds.io
T: +47 40 40 47 50
Website: https://www.blockbonds.io
Website: https://www.spenn.com

NPinvestor.com A/S
Jan Andersen, CEO
jfa@npinvestor.com
T: +45 88 30 00 08
Website: https://www.npinvestor.com

Udgivet af: NPinvestordk

Relaterede nyheder