TCM Group A/S: Sanna Suvanto-Harsaae genopstiller ikke til bestyrelsen i TCM Group A/S

Udgivet den 19-03-2024  |  kl. 16:16  |  

SELSKABSMEDDELELSE                                                                                                                   

Nr. 188/2024

Tvis, 19. marts 2024

 

Sanna Suvanto-Harsaae genopstiller ikke til bestyrelsen i TCM Group A/S.

Bestyrelsesformanden for TCM Group A/S, Sanna Suvanto-Harsaae, har i dag meddelt bestyrelsen at hun ikke ønsker at genopstille på den ordinære generalforsamling den 11. april 2024. Sanna Suvanto-Harsaae har været formand i otte år, hvor selskabet har gennemgået en stor udvikling med blandt andet børsnoteringen i 2017 og flere opkøb.

Bestyrelsen vil konstituere sig efter at den ordinære generalforsamling er afholdt. Bestyrelsen forventer at udpege den nuværende næstformand siden 2018, Anders Skole-Sørensen, som formand.

 

For yderligere information:
Torben Paulin, CEO TCM Group A/S +45 21 21 04 64
Thomas Hjannung, CFO, TCM Group A/S, +45 25 17 42 33
IR Contact - ir@tcmgroup.dk

 

Om TCM Group A/S
TCM Group A/S er Skandinaviens tredjestørste producent af køkkener, badeværelses- og opbevaringsmøbler. Produkterne er designet og produceret i Danmark og er rodfæstet i en stolt tradition for kvalitet og solidt håndværk. TCM Group A/S fører en multibrand-strategi, hvor Svane Køkkenet er det primære brand, mens de øvrige brands er Tvis Køkken, Nettoline og AUBO. Samlet dækker disse brands hele prisspektret, og de sælges gennem ca. 220 forhandlere i Danmark og resten af Skandinavien. TCM Group A/S sælger desuden køkkener som private label gennem byggemarkedskæder i Danmark og uafhængige køkkenforretninger i Norge. TCM Group A/S er leverandør til den 45% ejede e-commerce køkkenvirksomhed Celebert, som opererer gennem de forskellige brands kitchn.dk, billigskabe.dk, Celebert og Just Wood. Yderligere oplysninger fås på hjemmesiden www.tcmgroup.dk.

 

Vedhæftet fil

188. Sanna Suvanto-Harsaae genopstiller ikke til bestyrelsen i TCM Group

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk