Tirsdagens aviser med Danske Bank og Topdanmark

Udgivet den 27-07-2021  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

DANSK VÆKSTEVENTYR EFTER SALGSBOOM I PLANTEFØDEVARER

Det globale salg i plantebaserede fødevarer er eksploderet. Det mærkes hos danske Dryk, der laver plantedrikke. Den lille virksomhed fra Stevns har en månedlig salgsvækst på 30 pct. (Forside, side 6-7)

FERIEBRANCHE KRYDSER FINGRE FOR FLERE TYSKE GÆSTER

Forhåndsbooking af sommerhuse i august lover godt for tiltrækning af udenlandske gæster - branchen tør ikke erklære sejr. (Side 8)

GRØNT LYS: EU-MILLIARDER ER PÅ VEJ TIL 16 MEDLEMSLANDE

I alt 16 lande har nu fået godkendt de planer, der giver adgang til milliarderne i EU's kæmpestore genopretningsfond. (Side 13)

STORE KURSKLØ TIL KINESISKE AKTIER - USIKKERHEDEN ER TÅRNHØJ

Investorerne sælger ud af kinesiske aktier, der er børsnoteret i USA, efter fornyet frygt for politisk indgriben, der kan hæmme virksomhederne. (Side 14-15)

BERLINGSKE BUSINESS

INVESTORERNE ER VILDE MED FØDEVARETEKNOLOGI

Det seneste år er der investeret i en lang række danske iværksættere, som beskæftiger sig med mad og fødevarer. Strukturen i branchen sammenlignes med medicinalindustrien. (Forside, side 4-5)

AKTIER OG BOLIGER GØR DANSKERNES FORMUE TIL DEN SJETTESTØRSTE I VERDEN

Midt i coronakrisen vokser danskernes gennemsnitlige formuer ganske pænt. På alle parametre peger pilen op. Men vi halter også en smule bagefter på et område. (Side 2)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

STORBANK: GASSEN ER VED AT GÅ AF DET GLOBALE OPSVING

Kampen mod den særligt smitsomme deltavariant og en lille opbremsning i Kina betyder, at hastigheden i det globale opsving nok falder fra nu af, vurderer den amerikanske storbank Citigroup. (Forside, side 4)

STORT COMEBACK FOR FLYTRAFIKKEN

Rejselysten er steget markant i juli efter åbningen af grænserne. Trafikken er nu på to tredjedele i forhold til niveauet fra før coronakrisen. (Side 3)

DANSKE BANKS GRØNNE REALKREDITUDLÅN ER VOKSET OG HAR NÅET EN VIGTIG MILEPÆL

Realkredit Danmarks kunder har taget grønne realkredit obligationer til sig. (Side 9)

TOPDANMARK OG VELLIV DUMPER PÅ BÆREDYGTIGHED

Pensionsmægleren Söderberg & Partners har kortlagt ESGindsatsen i syv danske pensionsselskaber. Velliv og Topdanmark skraber bunden, mens PFA, Danica og PKA leverer varen. (Side 9)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Relaterede nyheder