Tirsdagens aviser med SAS, Carlsberg og Veloxis

Udgivet den 13-08-2019  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

KVINDER RYKKER IND I STORE SELSKABERS BESTYRELSER

Andelen af kvinder i bestyrelsen for de største selskaber krydser for første gang 30 pct. og er nu på niveau med andelen af kvinder på det private arbejdsmarked. Lundbeckfondens topchef, Lene Skole, siger, at det stadig er nødvendigt at øge rekrutteringsgrundlaget, og det vil kræve flere kvinder for enden af bordet i direktionslokalet. (Forside, side 6-7)

JYSK VÅBENFABRIK HAR HUL I KASSEN PÅ 43 MIO. KR.

Den nordjyske ammunitionsfabrik Denex har trods sejr i EU-udbud stadig lang vej til sorte tal på bundlinjen. (Side 8)

FLYKONKURSER GIVER FÆRRE PASSAGERER I KØBENHAVN

To islandske flykrak har været blandt kernefaktorerne for et faldende passagertal i Københavns Lufthavn i juli måned. Det fremgår af den månedlige opgørelse over passagertal. (Side 10)

PARKEN RISIKERER BØDE EFTER GLEMT CVR-REGISTRERING

En forglemmelse i indrapporteringen af nye ejerforhold kan give Parken Sport & Entertainment bøde efter Lars Seiers opkøb i selskabet. (Side 11)

SAS KLAR MED NYE FLYRUTER TIL SKI-DESTINATIONER

SAS er det første internationale selskab, der vil flyve til en spritny svensk lufthavn, der skal betjene et af Skandinaviens mest besøgte skiområder. (Side 12)

NEGATIVE RENTER KOSTER BANKERNE 3,4 MIA. KR.

Alene i år har danske banker betalt 530 mio. kr. i negative renter til Nationalbanken. Det er en alvorlig udfordring for bankernes indtjening ifølge bankekspert. (Side 14-15)

MEDICINALAKTIEN VELOXIS SKABER BØRSEUFORI

Veloxis Pharmaceuticals er steget med 215 pct. på et år. Firmaet har fået medvind med et middel til patienter, der har fået foretaget en nyretransplantation. (Side 18-19)

BERLINGSKE BUSINESS

CARLSBERG-TOPCHEF HAR SKÅRET TIL - HVAD VIL HAN NU?

Carlsbergs topchef siden 2015, Cees t'Hart, har genskabt optimismen i Carlsberg ved at spare og fokusere på kerneforretningen i bryggeriet. Aktionærerne jubler, da første del af rejsen er vel overstået. Men hvor skal Carlsberg placere sig i fremtiden. (Forside, side 6-7)

HOTELBOOM SENDER BRANCHEN PÅ DESPERAT JAGT EFTER ANSATTE

Mangel på arbejdskraft i hotelbranchen skyldes blandt andet et arbejdsmarked, der kører på højtryk. Det gør det svært at trække folk ind i en branche med mindre attraktive arbejdsvilkår. Det giver anledning til hård konkurrence internt i branchen, men det løser ikke problemet. (Side 8)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

LØNMODTAGERE SKAL SELV KUNNE BESTEMME OVER DERES PENSION

Det danske pensionssystem trænger ifølge en stribe finansfolk til en modernisering. Sæt pensionen fri, lyder budskabet. Forside, side 8-9)

FCK-EJER BRØD LOVEN VED AT GLEMME NY MEDEJER

Parken Sport & Entertainment, der står bag blandt andet FCK, glemte i fem måneder at registrere Lars Seier som storaktionær. Det er i strid med selskabsloven. (Side 6-7)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,45%
 
23/08/19

 
9,21%
 
23/08/19

 
4,50%
 
23/08/19

 
1,69%
 
23/08/19

 
1,02%
 
23/08/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder