Tirsdagens aviser med SAS, Jyske Bank og Orifarm

Udgivet den 05-07-2022  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

PILOTSTREJKE I SAS RAMMER 30.000 KUNDER HVER DAG

De sammenbrudte forhandlinger mellem SAS og piloterne sender selskabet ud i en krisesituation. Bestyrelsesformand Carsten Dilling betegner det som "en meget alvorlig situation", mens SAS-topchefen mener, at det spænder ben for ny kapital . (Forside, side 6-7)

INTEGRATIONSPROBLEMER HAR TAGET TOPPEN AF OVERSKUDDET I ORIFARM I 2021

Trods en let forsinket integrationsproces af milliardopkøbet af mere end 100 varemærker fra japanske Takeda samt modvind fra råvare- og logistikudfordringer har Orifarm øget overskuddet af driften med 39 pct. (Side 8)

BANKER LANGER HÅRDT UD EFTER NY VEJLEDNING FRA FINANSTILSYNET

Finans Danmark, er dybt utilfredse med et udkast til en vejledning for lån til udlejningsejendomme og ejendomsprojekter. (Side 9)

INVESTORER I TVIVL OM SELSKABER ER GRØNNE

Bureauer vurderer de samme selskaber vidt forskelligt på bæredygtighed. Et umodent marked, siger Bankinvest. (Side 16)

BERLINGSKE BUSINESS

STREJKE SENDER SAS UD I SKÆBNEOPGØR OM FREMTIDEN

SAS-piloterne er gået i strejke endnu en gang, og nu lurer en konkurs, som måske vil skabe et helt nyt SAS. Dansk Metal tror, at SAS hele tiden har arbejdet mod et sammenbrud, men selskabets bestyrelsesformand afviser påstanden. (Forside, side 4-5)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

SAS-STREJKE KAN JAGE INVESTORER VÆK

SAS-piloternes strejke, der blev en realitet mandag, er en kæp i hjulet på forsøget på at tiltrække nye penge til det skrantende flyselskab. SAS er på jagt efter 6,6 mia. kr. i ny kapital. (Forside, side 6-8)

KRAFTIG STIGNING I BOLIGUDBUDDET

Boligudbuddet er steget markant i Region Hovedstaden. Det er et varsel om, hvad der venter i andre dele af landet, lyder det fra Nordea Kredit. (Side 2)

BANKER INDFØRER NYT GEBYR FOR UBENYTTET KASSEKREDIT

Flere bankkunder oplever, at deres bank er begyndt at tage penge for ubenyttede kreditter. Jyske Bank opkrævet allerede gebyrer, mens Spar Nord er på vej. (Side 4)

STOP FOR RUSSISK GAS VIL KOSTE VARMEKUNDER DYRT

Gasprisernes himmelflugt har allerede ramt landets 410.000 boligejere med eget gasfyr hårdt. Men lukker Rusland for gassen til EU, er der nye regninger på vej. (Side 9)

.\\˙ MarketWire

Flemming Kruhøffer