Topdanmark ser høje priser på opkøb i øjeblikket - citat

Udgivet den 23-07-2018  |  kl. 06:47  |  

Danmarks næststørste forsikringsselskab, Topdanmark, har ikke været helt så aggressive på opkøbsfronten som konkurrenten Tryg, men fortæller, at det er noget, forsikringsselskabet kigger på.

- Vi ser dog sådan på det, at vi helst vil vokse organisk, men vi er bestemt ikke blege for at gennemføre en akkvisition, hvis der dukker noget fornuftigt op. Det har vi demonstreret tidligere ved blandt andet at købe BG Banks skadeforsikringsselskab og Danske Banks skadesforsikringsselskab, men det er en del år siden. Grunden til, at vi ikke har købt noget for nylig, det er, at vi synes, priserne er meget høje, siger Topdanmarks finansdirektør, Lars Thykier, til Børsen.

Aktieanalytiker i Sydbank Mikkel Emil Jensen er enig i, at priserne er høje i øjeblikket. Han påpeger, at det er tydeligt, der skal betales mange penge for forsikringer, men nævner også, at det er fordi, man i Danmark er dygtig til at drive forsikringsselskaber - især Tryg og Topdanmark, siger han til avisen.

Netop fordi Topdanmark og Tryg er nogle af de bedste til at drive forsikringsselskab, er det også svært for dem at finde selskabet, som er bedre eller på niveau med dem selv, mener aktieanalytikeren.

/ritzau/FINANS

Lizette Knudsen

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder