TORM plc gennemfører Rettet Emission på USD 100 mio.

Udgivet den 26-01-2018  |  kl. 11:06  |  

TORM plc (i det følgende omtalt som TORM eller Selskabet) meddeler hermed, at den tidligere udmeldte Rettede Emission (jf. selskabsmeddelelse nr. 2 af 22. januar 2018 og nr. 3 af 23. januar 2018) er gennemført dags dato, den 26. januar 2018.

TORM har i alt udstedt 11.920.000 stk. nye A-aktier (pålydende værdi USD 0,01) (de Nye Aktier) til kurs USD 8,39 (svarende til DKK 51,00) pr. Ny Aktie. Den dermed forbundne kapitaludvidelse er i dag blevet registreret i det britiske selskabsregister (UK Companies House).

Jeg er meget tilfreds med, at TORM har fået opbakning fra investorer, som deler vores tiltro til produkttankmarkedet og vores One TORM platform. Denne transaktion gør det muligt for os at investere i skibe til en meget attraktiv pris og samtidig have ressourcer til også at udnytte andre muligheder i markedet, udtaler Executive Director Jacob Meldgaard.

De Nye Aktier er leveret elektronisk i VP Securities med den midlertidige ISIN-kode DK0060951515 mod betaling af tegningskursen i danske kroner. Den midlertidige ISIN-kode forventes at blive sammenlagt med den eksisterende, permanente ISIN-kode for de nuværende aktier, GB00BZ3CNK81 den 31. januar 2018. Den midlertidige ISIN-kode vil ikke blive noteret på Nasdaq Copenhagen, men vil kun blive registreret i VP Securities i forbindelse med tegning af de Nye Aktier.

Den første handels- og officielle noteringsdag for de Nye Aktier på Nasdaq Copenhagen (ISIN GB00BZ3CNK81) bliver den 30. januar 2018. Alle Nye Aktier kan handles på Nasdaq Copenhagen umiddelbart efter afregning og notering.

De Nye Aktier er godkendt til notering på NASDAQ New York med det nuværende CUSIP-nummer for TORMs A-aktier, G89479 10.

TORM skal hermed meddele, at aktiekapitalen pr. dags dato i alt har en nominel værdi på USD 742.188,48, fordelt på 74.218.846 stk. A-aktier a USD 0,01, en B-aktie a USD 0,01 og en C-aktie a USD 0,01.

Som følge af den Rettede Emission har TORM vurderet, om det er nødvendigt at justere visse vilkår for Selskabets warrants. Med virkning fra 30. januar 2018 vil TORM justere visse vilkår for Selskabets warrants, således at Selskabet i alt har 4.838.827 warrants udestående med en strike pris på DKK 95,24. I tillæg til denne meddelelse vil TORM give sine warrant ejere direkte besked.

  

KONTAKT TORM plc
Jacob Meldgaard, Executive Director, tlf.: +45 3917 9200 Birchin Court, 20 Birchin Lane
Christian Søgaard-Christensen, CFO, tlf.: +45 3917 9200 London EC3V 9DU, Storbritannien
Christian Lintner, IR, tlf.: +45 3917 9335 Tlf.: +44 203 713 4560
  www.torm.com

OM TORM
TORM er en af verdens førende transportører af raffinerede olieprodukter. Rederiet driver en samlet flåde på ca. 80 moderne skibe med høje krav til sikkerhed, miljøansvar og kundeservice. TORM blev grundlagt i 1889. Selskabet har aktiviteter i hele verden. For yderligere oplysninger, se venligst www.torm.com.

VIGTIG DISCLAIMER
Denne meddelelse er ikke et prospekt, og investorer bør ikke købe værdipapirer, der er omtalt i denne meddelelse, på baggrund heraf. Oplysningerne i denne meddelelse er alene til baggrundsorientering og foregiver ikke at være fuldstændige. Ingen person må eller bør uanset formålet dermed handle i tillid til de i denne meddelelse indeholdte oplysninger eller fuldstændigheden, nøjagtigheden eller rimeligheden heraf. Oplysningerne i denne meddelelse kan ændre sig. TORM påtager sig ingen forpligtelse til at opdatere denne meddelelse eller rette eventuelle unøjagtigheder, og udlevering af meddelelsen skal ikke anses som udtryk for, at TORM på nogen måde forpligter sig til at gennemføre nogen transaktion eller aftale, der omtales i meddelelsen. Denne meddelelse er ikke godkendt af nogen kompetent tilsynsmyndighed.

Meddelelsen hverken udgør eller er en del af et tilbud eller en opfordring til at sælge eller udstede, eller en opfordring til at tilbyde at købe eller tegne, nogen aktier eller andre værdipapirer. Ej heller må meddelelsen (eller nogen del heraf) eller udlevering af den danne grundlag for, danne baggrund for dispositioner i forbindelse med, eller anses som incitament til at indgå, nogen kontrakt eller noget tilsagn. De i meddelelsen beskrevne transaktioner samt udlevering af meddelelsen og andre oplysninger i forbindelse med transaktionerne kan i visse jurisdiktioner være begrænset ved lov, og personer, der kommer i besiddelse af meddelelsen, dokumenter eller andre oplysninger, hvortil der refereres i meddelelsen, er forpligtet til selv at indhente oplysninger om og overholde disse begrænsninger. Enhver manglende overholdelse af disse begrænsninger kan udgøre en overtrædelse af værdipapirlovgivningen i en sådan jurisdiktion.

I særdeleshed indeholder denne meddelelse ikke og udgør ikke et tilbud om eller en opfordring til at tilbyde at købe eller tegne værdipapirer til nogen person i USA, Australien, Canada, Sydafrika eller Japan eller nogen anden jurisdiktion, til hvem eller hvori et sådant tilbud eller opfordring er ulovlig. Der er ingen intentioner om at registrere nogen af de i meddelelsen omtalte værdipapirer i USA, Australien, Canada, Sydafrika eller Japan eller om at foretage et offentligt udbud af værdipapirerne i USA.

Denne meddelelse er udarbejdet under den forudsætning, at eventuelle udbud af de i meddelelsen omtalte værdipapirer i enhver EØS-medlemsstat sker i henhold til undtagelse i artikel 1, stk. 5 i prospektforordningen (forordning nr. 2017/1129/EU). Oplysningerne i denne meddelelse udleveres og henvender sig alene til personer i EØS-medlemsstater, som har implementeret prospektdirektivet (direktiv nr. 2003/71/EF med senere ændringer, herunder direktiv nr. 2010/73/EU, i det omfang de er implementeret i den Relevante Medlemsstat), som er kvalificerede investorer (Kvalificerede investorer) i den betydning, der er angivet i artikel 2, stk. 1, litra e, i prospektdirektivet. Derudover udleveres og henvender disse oplysninger sig i Storbritannien alene til: x) kvalificerede investorer, som er 'investment professionals' som defineret i Article 19(5) i Financial Services and Markets Act 2000 (Financial Promotion) Order 2005 med senere ændringer (Bekendtgørelsen) eller y) 'high net worth entities', som falder inden for rammerne af Bekendtgørelsens Article 49(2)(a)-(d), eller z) personer, til hvem de i øvrigt lovligt kan videreformidles.

De Nye Aktier er ikke registreret i henhold til Securities Act of 1933 med senere ændringer. De Nye Aktier udbydes alene 1) til ikke-amerikanske personer (non-U.S. persons) uden for USA i henhold til Regulation S i Securities Act og 2) til personer, som er 'qualified institutional buyers' i henhold til Section 4(a)(2) i Securities Act, eller for deres regning eller til deres fordel.

Hverken TORM eller nogen af dets dattervirksomheder, tilknyttede virksomheder eller nogen af dets respektive bestyrelses- og direktionsmedlemmer, medarbejdere, rådgivere, agenter eller nogen anden person påtager sig noget som helst ansvar eller giver nogen udtrykkelig eller underforstået erklæring eller garanti vedrørende sandfærdigheden, nøjagtigheden, fuldstændigheden eller rimeligheden af oplysninger eller holdninger udtrykt i denne meddelelse (eller om nogen oplysninger er udeladt af meddelelsen) eller nogen andre oplysninger vedrørende TORM eller associerede virksomheder, uanset om de pågældende oplysninger er i mundtlig, skriftlig, visuel eller elektronisk form, og uanset hvordan de kommunikeres eller gøres tilgængelige, eller for noget tab, uanset hvordan det opstår, ved brug af denne meddelelse eller dens indhold eller i øvrigt i forbindelse hermed.

Denne meddelelse udgør ikke en investeringsanbefaling. Værdipapirernes kurs og værdi og eventuelle indtægter herfra kan både stige og falde, og man kan miste hele sin investering, Tidligere resultater giver ingen indikation af fremtidige resultater. Oplysningerne i denne meddelelse bør ikke anses som en indikation af fremtidige resultater.

SAFE HARBOR FREMADRETTEDE UDSAGN
Emner behandlet i denne meddelelse kan indeholde fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn i denne pressemeddelelse afspejler vores nuværende syn på fremtidige begivenheder og finansiel præstationsevne og kan omfatte udtalelser vedrørende planer, mål, strategier, fremtidige begivenheder eller præstationsevne og underliggende forudsætninger og andre udsagn end udsagn om historiske fakta. Ord og vendinger som mener, forventer, har til hensigt, skønner, forudser, planlægger, mulig, kan, kunne, afventer og lignende angiver generelt, at der er tale om fremadrettede udsagn.

De fremadrettede udsagn i denne meddelelse er baseret på en række forudsætninger, hvoraf mange igen er baseret på yderligere forudsætninger, herunder, men ikke begrænset til, ledelsens behandling af historiske driftsdata, data indeholdt i vores databaser, samt data fra tredjeparter. Selv om Selskabet mener, at disse forudsætninger var rimelige, da de blev udformet, kan Selskabet ikke garantere, at det vil opnå disse forventninger, idet forudsætningerne er genstand for væsentlige usikkerhedsmomenter, der er umulige at forudsige og er uden for vores kontrol.

Vigtige faktorer, der efter vores mening kan medføre, at resultaterne afviger væsentligt fra dem, der er omtalt i de fremadrettede udsagn, omfatter verdensøkonomiens og enkeltvalutaers styrke, udsving i charterrater og skibsværdier, ændringer i efterspørgslen efter ton-mil på olie fragtet med olietankere, effekten af ændringer i OPECs produktionsniveau og det globale forbrug og oplagring af olie, ændringer i efterspørgslen, der kan påvirke timecharterers holdning til planlagt og ikke-planlagt dokning, ændringer i TORMs driftsomkostninger, herunder bunkerpriser, doknings- og forsikringsomkostninger, ændringer i reguleringen af skibsdriften, herunder krav om dobbeltskrogede tankskibe eller handlinger foretaget af regulerende myndigheder, muligt ansvar fra verserende eller fremtidige søgsmål, generelle politiske forhold, såvel nationalt som internationalt, potentielle trafik- og driftsforstyrrelser i shippingruter grundet ulykker, politiske begivenheder eller terrorhandlinger.

I lyset af disse risici og usikkerheder, bør man ikke lægge for stor vægt på de fremadrettede udsagn i denne meddelelse, fordi de er udsagn om begivenheder, som ikke med sikkerhed vides at forekomme, som beskrevet eller overhovedet. Disse fremadrettede udsagn er ikke garantier for vores fremtidige indtjening, og vores resultater og fremtidige udvikling kan variere væsentligt fra forventningerne i de fremadrettede udsagn.

Selskabet påtager sig ingen forpligtelse til at offentliggøre eventuelle ændringer til disse fremadrettede udsagn, som afspejler begivenheder eller omstændigheder efter datoen for offentliggørelsen, eller at afspejle forekomsten af uventede begivenheder, undtaget i det omfang det kræves af gældende lov eller bestemmelse.

04-2018 - TORM plc gennemfører Rettet Emission på USD 100 mio - DK


This announcement is distributed by Nasdaq Corporate Solutions on behalf of Nasdaq Corporate Solutions clients.
The issuer of this announcement warrants that they are solely responsible for the content, accuracy and originality of the information contained therein.
Source: TORM plc via Globenewswire

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder

17:44 Europa/lukning: Delivery Hero strøg til bunds i fladt Europa - fransk lettelse aftog
17:06 Mandagens aktier: Carlsberg belønnet for britisk køb mens Mærsk hang i bremsen
17:00 Mandagens obligationer: Stilhed før inflationstunge dage - renten veg en anelse
16:48 Demant får højere anbefaling hos amerikansk finanshus
16:38 Parken bekræfter bud på islandsk angriber - men der pågår lige nu ingen forhandlinger
16:35 Investeringsstrateg: Danskernes yndlingssektor har det svært op til amerikansk valg
16:24 Skybrud og kraftigt sommerblæsevejr gav færre skader end frygtet
16:19 Tysk madleveringsselskab risikerer milliardbøde
16:05 Nato fortsætter oprustning men befolkninger er skeptiske
15:57 Biden sender brev ud med klar besked om fortsat kandidatur
15:41 USA/åbning: Lunken start med fortsat rekordjagt - Morphic tordner op efter Lilly-køb
15:23 Helle Thornings mand Stephen Kinnock får ministerpost
14:41 Tysk fagforeningschef forudser størst jobtab hos DB Schenker ved DSV som ny ejer
14:11 USA/tendens: Rekordretræte i sigte - fokus på Boeing og rekorder til Apple og Meta i sigte
13:29 Udsigt til fred i Gaza sender Mærsk-aktier 10 procent ned
13:27 Valuta: Fransk valg holder hånden under euro
13:17 Eli Lilly køber amerikansk medicinalselskab - aktie brager op
13:16 KORR: Sydbank om Carlsbergs opkøb: Britvic er et godt køb men ikke et røverkøb
12:59 Frankrigs Macron beder Attal blive som premierminister
12:30 Europa/aktier: Fransk medvind til aktier - britisk forsikringsselskab i top på bud