Torsdagens aviser med DSV, Aarsleff og Jyske Bank

Udgivet den 17-01-2019  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

DSV PÅ OPKØBSJAGT - VIL OP BLANDT VERDENS STØRSTE

DSV byder 26,5 mia. kr. for konkurrenten Panalpina og går benhårdt efter at blive et af verdens absolut største transport- og logistikselskaber. "Der er en grænse for størrelsen, men den er vi langt fra", siger DSV-formand Kurt Larsen. (Forside, side 6-7)

SALLING INDGÅR AFTALE OM AT KØBE FÆTTER BR-RESTER

Detailkæmpen Salling Group har i fortrolighed indgået aftale om at købe Fætter BR's varelager og brand, erfarer Børsen fra flere kilder. (Side 10)

DHL SÆTTER MILLIARD I FRAGTCENTER I LUFTHAVNEN

Det tyske globale logistik- og transportfirma DHL Express investerer 1 mia. kr. i et nyt fragtcenter i Københavns Lufthavn. (Side 10)

BØRSKANDIDAT MISTER TERRÆN EFTER OPSLIDENDE KAPITALJAGT

Softwareselskabet Visiopharm har brugt meget tid på at rejse kapital og er ramt af langstrakte udbudsrunder, så salget siver og maler bundlinjen rød. (Side 14)

AARSLEFF TABER VOLDGIFTSSAG OG NEDSKRIVER 70 MIO. KR.

Entreprenørselskabet Per Aarsleff har onsdag foretaget en nedskrivning på 70 mio. kr. af det forventede resultat for det igangværende regnskabsår efter et juridisk slagsmål om et biogasanlæg. (Side 14)

BERLINGSKE BUSINESS

DSV KAN BLIVE ET AF VERDENS STØRSTE TRANSPORTFIRMAER

En af danmarkshistoriens største virksomhedshandler kan være på vej, efter at transportkoncernen DSV har budt på at overtage en af selskabets største konkurrenter. (Forside, side 4-5)

JYSKE BANK VIL SÆLGE DATTERBANK PÅ GIBRALTAR

Jyske Bank har besluttet sig for at samle alle sine internationale private banking-aktiviteter i København og er derfor i gang med at sælge sin datterbank på Gibraltar. (Side 2)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DSV ER IGEN PÅ OPKØBSJAGT - MEN LISTEN SVINDER IND

Den danske opkøbsmaskine DSV vil sætte tænderne i et af verdens største transportfirmaer. Men efterhånden er der ikke mange opkøbsemner at vælge imellem. (Forside, side 6-7)

NORDEA NEDSKRIVER FOR 1 MIA. KR. I RUSLAND

Nordeas tilbagetog i Rusland har nu fået den nordiske storbank til at nedskrive goodwill. Nedskrivningen vil have en marginalt positiv effekt på bankens egenkapitalforrentning. (Side 4)

JYSKE BANK ER I GANG MED AT SÆLGE DATTERBANKEN PÅ GIBRALTAR

Jyske Bank har besluttet sig for at sælge sin datterbank på Gibraltar. Det sker som en konsekvens af, at banken efter opkøbet af realkreditselskabet BRFkredit har skiftet strategi og nu fokuserer på danske kunder. (Side 5)

LEGO UDFORDRER BANKERNE I KAMP OM BR'S VARELAGER

Leverandørerne med Lego i spidsen har fået en tredje kurator ind i boet efter Top-Toy, der skal undersøge bankernes virksomhedspant. Samtidig forlyder det, at Salling Group er langt fremme med forhandlinger om at overtage store dele af boet. (Side 10)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
10,05%
 
16/08/19

 
4,32%
 
16/08/19

 
3,97%
 
16/08/19

 
2,14%
 
16/08/19

 
0,70%
 
16/08/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder