Torsdagens aviser med ISS, Netcompany og DSV Panalpina

Udgivet den 07-11-2019  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

ISS-INVESTORER SLAGTER AKTIEN EFTER UDSKUDT STRATEGIPLAN

ISS er blevet for ineffektiv og for dårlig til at eksekvere på strategien ifølge ISS-topchef Jeff Gravenhort. Aktien styrtdykkede over 20 pct. til et historisk lavpunkt efter en nedjustering onsdag. ISS er blot et af flere store selskaber, hvor udenlandske fonde spekulerer i kursfald. (Forside, side 6-7)

NETCOMPANY FOKUSERER IKKE PÅ VÆKST FOR VÆKSTENS SKYLD

Det danske it-selskab Netcompany leverede onsdag en nedjustering efter et kvartal, hvor de tårnhøje vækstambitioner ikke blev indfriet. (Side 8)

GENMAB ER I EN SÆRDELES SOLID POSITION

Genmabs salg af Darzalex i USA er lige nu på det niveau hver uge, der kræves for at nå målet for 2019. Usikkerheden ligger i resten af verden, siger topchef Jan van de Winkel. (Side 10)

FINANSHUSE HÆVER DSV-KURSMÅL EFTER REGNSKAB

DSV Panalpina fortsætter med at vokse i et usikkert marked, og nu hæver flere analytikere kursmålet for aktien, der er skudt i vejret siden nytår. (Side 12)

FLSMINDTH VIL SKÆRE CO2UDLEDNING NED NÆR NUL ALLEREDE I 2030

FLS's nye klimastrategi skal bringe emissionerne fra tunge industrier ned allerede i 2030. (Side 12)

NORDEN FÅR STOR GAVN AF REDERIERNES NYE BRÆNDSTOFREGLER

Tørlast- og tankrederiet Norden kæmper fortsat med et udfordrende marked, der gav kvartalsminus. Men nye miljøkrav vil give mere forretning. (Side 19)

BERLINGSKE BUSINESS

JYSKE BANK TIL AFGØRENDE EKSAMEN I 2020

Et udskilningsløb, der kan blive blodig alvor allerede i 2020 er i gang. Især lokal- og regionalbankerne er under et stigende pres, herunder både Jyske Bank og Sydbank. (Forside, side 2)

LUNDBECK VIL UDNYTTE GIGANTERS DROP AF UMULIGE SYGDOMME

Flere store medicinalselskaber kaster håndklædet i ringen, når det gælder jagten på medicin mod komplicerede hjernesygdomme, fordi lovende lægemidler fejler gang på gang. Giganternes tilbagetog kan vendes til dansk fordel, mener Lundbeck-topchef Deborah Dunsire. (Side 5)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

ØRETÆVER TIL NETCOMPANY EFTER NEDJUSTERING

Aktiemarkedet straffede onsdag Netcompany oven på endnu en nedjustering af forventningerne til omsætningen i 2019. Spørgsmålet er, om it-selskabet er ramt af strukturelle udfordringer. (Forside, side 8)

YOUSEE OG DISCOVERY STÅR MED STORE PROBLEMER EFTER SAMMENBRUD

Det kan få mærkbare økonomiske konsekvenser for både TDC's Yousee og Discovery Networks, at de to parter ikke kan lande en aftale for 2020. (Side 4)

SPAREKASSEN SJÆLLAND-FYN VARSLER NEGATIV RENTE TIL PRIVATKUNDER

Nu har ni banker og sparekasser varslet negative renter af privatkunders indlån. Seneste skud på stammen er Sparekassen Sjælland-Fyn. (Side 8)

ISS PRESSET TIL AT ÆNDRE UDSKÆLDT REGNSKABSFINTE

I et forsøg på at genoprette tilliden til markedet har ISS valgt at justere brugen af en finansieringsmetode, der er blevet kritiseret for at sminke nøgletallene. (Side 10)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Seneste nyheder