Torsdagens aviser med Rockwool, Mærsk og Relesys

Udgivet den 25-11-2021  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

DOLLARREGN OVER DANSKE VÆKSTFIRMAER

Amerikanske fonde har kastet deres kærlighed på Danmark. I år er der investeret rekordhøje 10 mia. venturekroner i danske vækstfirmaer. 75 pct. af kapitalen kommer fra finansieringsrunder, som amerikanske fonde er med i. (Forside, side 6-7)

ELGIGANTEN JAGTER STORE ERHVERVSKUNDER

Erhvervskunder udgør en mindre del af Elgigantens salg. Det vil koncernen lave om på og udfordre etablerede spillere. (Side 4)

ROCKWOOL MÅ HÆVE PRISER - EGNE INDKØB STIGER MASSIVT

Stenuldskoncernen Rockwool hæver priserne, fordi indkøbspriserne på energi og råvarer stikker af - indtjeningsmarginen er under pres. (Side 8)

MÆRSK STÅR TIL AT AFBØDE SORT MILLIARDREGNING

FN's søfartsorganisation bevæger sig i disse dage tættere på en klimaskat til shippingindustrien. (Side 10)

AKTIECHEFER: ELBILSAKTIER KØRER I GRØFTEN

Euforien og forventningerne til elbilsaktier er gået for vidt, mener aktiechefer og investor. I stedet bør investorer gå et spadestik dybere, lyder vurderingen. (Side 24-25)

PRIVATINVESTORER MÅ NØJES MED KRUMMER I AKTIESALG

Softwarefirmaet Relesys får 1100 nye investorer ind via aktiesalg. Overtegning på 166 pct. gør, at privatinvestorer kun får meget få aktier. (Side 26)

BERLINGSKE BUSINESS

GRØNNE DANSKE MUNDBIND UNDERLØBET AF BILLIG RIVAL

Med penge fra Region Hovedstaden i ryggen investerede en grøn fond 20 mio. kr. i udviklingen af genanvendelige danske mundbind. Men da regionen udbød ordren på flere millioner mundbind, vandt Bestseller-milliardærerne udbuddet med billige engangs-mundbind fra Kina. (Forside, side 4-5)

SVINDLERE UDNYTTER LETTE OFRE PÅ NETTET TIL BLACK FRIDAY

Hackernes allerbedste dag på året er Black Friday. Årets største indkøbsdag får nemlig folk til at slå alle parader ned for at få fat i de gode tilbud, og så er man et meget lettere offer. (Side 10-11)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

VIRKSOMHEDER STRAMMER CORONAKRAV TIL ANSATTE

En lang række af landets store virksomheder - blandt andet Bavarian Nordic - har overhalet myndighederne og stiller nu krav til ansatte om vaccination eller coronapas og mundbind for at møde fysisk på arbejde. (Forside, side 6-7)

DANSK ØKONOMI KAN BLIVE RAMT - EUROPAS ØKONOMISKE SVÆRVÆGTER MISTER TEMPO

Den tyske økonomi fortsætter med at vise tegn på afmatning. Det kan få betydning for dansk økonomi. (Side 4)

ØKOLOGISK SELSKAB NÅR MILLIARDSALG

Europas største økoslagteri - danske Friland - er vokset med fuld fart under coronakrisen og har for første gang nået en omsætning på 1 mia. kr. (Side 14)

HVIDEVAREBUTIK HAR LANDET ET REKORDRESULTAT

Danmarsk største hvidevarebutik - Whiteaway Group - har fordoblet sit overskud, godt hjulpet af coronanedlukninger og salg til virksomheder. (Side 14)

.\\˙ MarketWire

Flemming Kruhøffer

Relaterede nyheder