Waturu Holding A/S undersøger mulighederne for at rykke op på hovedmarkedet og er i dialog med institutionelle investorer

Udgivet den 26-09-2019  |  kl. 10:49  |  

Selskabsmeddelelse nr. 16
Vejle, 26. september 2019 

Efter en succesfuld børsnotering i maj måned, har Waturu oplevet stigende efterspørgsel på virksomhedens produkter fra ind -og udland, som er baseret på en ny vandteknologi der kan reducere vand- og energiforbruget med 75% og samtidig nedsætte CO2 udledningen markant.  

Samfundet, kunder og samarbejdspartnere efterspørger "grønne løsninger" der kan afhjælpe de klimaudfordringer vi alle står overfor. Tusindvis af ejendomme bruger unødvendigt store ressourcer på at opvarme og cirkulere varmt vand. Vores mission er at ændre dette, hvilket blandt andet vil sikre mindre CO2 udledning. 

Verden over er klimaet i fokus og  i den forgangne uge gik millioner af unge klimaaktivister på gaderne i op mod 150 lande for at kræve handling af verdens ledere i kampen mod klodens klimaforandringer. Konsekvenserne af de udfordringer vi allerede nu ser vil kun blive større i fremtiden. Derfor er det vigtigt at der sker reelle ændringer i vores forbrugsmønster. Det kan Waturu understøtte med højeffektive produkter.

Hovedmarkedet

Som en konsekvens af ovenstående har Waturu valgt at undersøge mulighederne for at flytte virksomheden op på hovedmarkedet og dermed opnå mere international synlighed, give en højere standard for transparens, opnå forbedret likviditet i aktien samt adgang til flere og større investorer, som kan understøtte selskabets kommercielle muligheder fremadrettet.

Dialog med Institutionelle investorer

Samtidigt indleder Waturu dialog med "grønne" institutionelle investorer om tilvejebringelse af finansiering af Waturus varmtvandsløsning til landets mere end 2100 skoler, som vil have en forventet gennemsnitlig entreprisesum på ca. 500.000 kr. pr. skole.

Tilbuddet til den enkelte skole skal gøre det muligt at nedsætte vand- og energiforbruget med 75% og samtidig bidrage til en væsentligt reduceret CO2 udledning. Tilbagebetalingen vil alene ske ved besparelserne på vand og energi og forventes afsluttet efter 4 - 6 år.
Dermed vinder klimaet og eleverne uden at det påvirker skolernes eller kommunernes økonomi.

Løsningens besparelser muliggør udskiftning af skolernes gamle armaturer til nye "touch-fri" sensor-armaturer der forbedrer hygiejnen i kombination med den forbedrede komfort fra øjeblikkeligt varmt vand. Derved mindskes risikoen for smitte og antallet af sygedage blandt elever og lærere.

Waturu forventer at kunne meddele nyt om ovenstående inden 31. december 2019. 


Yderligere oplysninger:
CEO Toke Reedtz, tlf.: +45 5188 1262, e-mail: toke@waturu.com
CFO Michael Nørgaard, tlf.: +45 2720 6214, e-mail: mn@waturu.com

Waturu Holding A/S
Sjællandsgade 32
7100 Vejle

Certified Adviser
Västra Hammen Corporate Finance AB
Per Lönn, tlf. +46 40 200 255
Jungmansgatan 12 211 11 Malmö Sweden
www.vhcorp.se

Nasdaq First North Growth Market Vigtige links:

Hjemmesiden:
www.waturu.dk

Finansielle rapporter:
www.waturu.dk/dokumenter

Fortløbende opdateringer fra selskabet:
www.waturu.dk/nyheder
www.linkedin.com/company/waturu/
www.facebook.com/WaturuDenmark/

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Relaterede nyheder