Få overblik over din gæld med et samlelån

Udgivet den 29-03-2022  |  kl. 10:31  |  

Dette indhold er sponsoreret.    Har du eksisterende lån, som du ønsker var billigere eller vil du gerne hurtigere af med din gæld, er et samlelån en god mulighed for dig til at spare penge. I Danmark findes der nemlig et hav af forskellige banker med forskellige låntyper og renter. Du behøver heldigvis ikke at kontakte alle landets banker for at få det bedste tilbud. Du kan gøre det nemt og hurtigt hos LendMe, hvor du kan få det fulde overblik over dine lånemuligheder. 

Hvad er LendMe?

Ud over at være Danmarks største låneformidler, er LendMe en uafhængig platform, der giver kunderne fuld gennemsigtighed på det danske lånemarked. Det er nemlig et marked, der kan være meget komplekst og uoverskueligt, fordi der findes så mange forskellige banker med vidt forskellige lånetilbud. Før i tiden var man, når man skulle sammenligne lånetilbud, nødt til selv at opsøge alle de forskellige banker og udfylde en masse ansøgninger. Men LendMe har gjort det nemt for dig, for hos dem skal du kun udfylde én ansøgning via deres låneberegner og ansøgningsskema. Derefter henvender en række anerkendte banker sig til dig med personlige lånetilbud. Du kan altså nemt træffe det rette valg for dig med ro i maven. 

Hvor kan man samle lån? 

Der findes mange forskellige steder, hvor du kan samle dine lån. På den ene side er der de traditionelle banker som Sydbank, Nordea og Danske Bank og på den anden side er der online-banker, hvor der typisk ikke er tilknyttet fysiske filialer, men som stadigvæk fungerer som en rigtig bank. LendMe samarbejder både med fysiske banker og online-banker, og derfor kan du helt sikkert finde det rigtige samlelån og den rigtig bank, der kan opfylde dine ønsker og drømme. Online-bankerne tilbyder, ligesom de fysiske banker, også forskellige lånetyper og du vil ofte opleve, at disse banker har nogle meget konkurrencedygtige priser og renter, fordi de er specialiseret i udlån og ikke har udgifter til fysiske filialer.

Sådan samler du dine lån via LendMe

Det er nemt og hurtigt at få et godt overblik over lånemarkedet med LendMe, fordi de arbejder sammen med en lang række forskellige danske banker. Det eneste, du skal gøre, er at indtast, hvor mange lån du ønsker at samle. Derefter sender du din ansøgning afsted, hvorefter du vil modtage en række lånetilbud. På den måde kan du også sammenligne priserne. Fordelene er mange. Du sparer højst sandsynlig tid og penge, du er i sikre hænder, du kan altid få personlig hjælp, hvis du har spørgsmål, og så er det 100 procent uforpligtende og gratis at ansøge. 

Udgivet af: Penge