Saml dine lån og spar penge op til investering

Udgivet den 03-06-2021  |  kl. 16:31  |  

Dette indeholder sponsoreret indhold 

 

Vi kender allesammen til det med at vi har optaget et eller flere lån på et tidspunkt. Men hvis man har mere end ét lån, kan det være lidt svært at holde overblikket. Og ikke nok med det, kan det blive lidt af en dyr fornøjelse, hvis betaler forskellige renter på alle lånene. Derfor kan det være en fordel, hvis du overvejer at saml dine lån. Men hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du samler dine lån og spare penge op til investering, læs med her. 

 

Hvad er samlelån? 

Hvis du gerne vil samle dine lån, kan det være du skal overveje at få et samlelån. Men nu sidder du nok og tænker, hvad er sådan et samlelån for noget? Et samlelån er som i ordets betydning et lån, hvor du samler alle dine lån til et stort lån. Når du samler dine lån til et lån, har du mulighed for at skabe overblik over hvor mange penge du skylder væk, samtidig med at du sparer penge på renter og gebyrer fra flere forskellige lån. Det er altså en god løsning, hvis du har optaget lån ved flere forskellige låneudbydere og gerne vil have et samlet overblik. 

Hvordan gør man? 

Hvis du gerne vil have et samlelån, er det noget du skal ansøge om, ligesom med alle andre lån. Det foregår på den måde at du ansøger om om et lån svarende til de penge du skylder væk. På den måde har du mulighed for at betale de forskellige lån ud og dermed kun have det store lån tilbage. Ansøger du om lånet online, foregår det ved at du sender en ansøgning ved hjælp af dit nemid. Du skal være fyldt 18 år og må ikke være registreret i RKI, da din ansøgning automatisk vil blive afvist. 

Spar penge 

Et samlelån er en god løsning, hvis du allerede har optaget lån og gerne vil spare penge på dem, så du har mulighed for at investere nogle penge. Men inden man optager et lån, skal man altid overveje det grundigt, da der altid er fordele og ulemper ved at skylde penge væk. Det smarte ved et samlelån, er at du ikke længere skal betale renter og gebyrer til flere forskellige låneudbydere. De penge du sparer på renter og gebyrer har du så mulighed for at lægge til side og bruge til investering. På den måde spare du penge ved at samle dine lån. 

 

Udgivet af: Penge