Alm. Brand Q1: Fastholder forventningerne

Udgivet den 12-05-2022  |  kl. 09:01  |  
Arkiv: Foto

Alm. Brand fastholder forventningerne til 2022 om et ordinært resultat før skat på 450-500 mio. kr.

Det fremgår af kvartalssregnskabet.

Forventningerne omfatter kun det nuværende Alm. Brand, mens Codan, som blev del af Alm. Brand i starten af maj, stadig ikke er medregnet.

Mere detaljeret løfter Alm. Brand forventningerne til Forsikring til et overskud på 550-600 mio. kr. før skat fra tidligere 525-575 mio. kr.

- Dette dækker over en forbedring af forventningen til det tekniske resultat efter første kvartal 2022 på 150 mio. kr. og en forværring af forventningen til investeringsresultatet på 125 mio. kr.

I de øvrige aktiviteter ventes nu et underskud på 100 mio. kr. mod tidligere et minus på 75 mio. kr. Heri er indregnet omkostninger til placering af købesummen for Codan frem til overtagelsesdagen, oplyser Alm. Brand.

Salget af Alm. Brand Liv og Pension er afsluttet, og resultatet efter skat af den ophørende aktivitet landede på 544 mio. kr. i 2022 mod tidligere estimeret 485 mio. kr.

Koncernens samlede resultat for 2022 vil blive summen af resultatet i den ophørende aktivitet tillagt det ordinære resultat i det nuværende Alm. Brand og resultatet af Codan plus realiserede synergier og fratrukket integrationsomkostninger.

Forventningerne til Codan vil blive meldt ud senest til august.

Alm. Brand venter fortsat realiserede synergier i år på 90 mio. kr. Integrations og restruktureringsomkostningerne relateret til købet af Codan ventes at udgøre 300 mio kr.

Derudover vil Forsikring have restruktureringsomkostninger på 60 mio. kr. relateret til salg af pensionsforretningen og omkostninger på 20 mio. kr. afledt af konkursen i Gefion.

.\\˙ MarketWire

Jakob Dalskov

Tags:  Profit warning❯  Report❯  Shares❯