Ambu/Nordea: Sænker kursmål og anbefaler fortsat "salg"

Udgivet den 24-08-2018  |  kl. 09:02  |  

Nordea Markets forsætter med at være skeptiske omkring investering i aktien i Ambu efter medicovirksomhedens regnskab for andet kvartal torsdag.

Efter regnskabet har Nordea reduceret sit kursmål for aktien med en femmer til 168 kr., hvilket er 28 pct. under den aktuelle kurs på 232 kr.

- Ambus entré i det større felt for endoskopi i mavetarm er kritisk for vækstudsigterne. Efter vores vurdering er risici undererkendt, og vi ser Ambu ramme næsten en tredjedel under sit ambitiøse mål om et salg på 5 mia. kr. i 2020, skriver Nordea i et notat.

Ambu-aktien tog nogle gevaldige udsving efter regnskabsaflæggelsen torsdag, hvor den startede med at falde tungt, før den siden rettede sig - men efterfølgende faldt tungt igen.

Ved lukketid var aktien faldet 12 pct. til 232 kr.

Faldet skyldes ifølge Alm. Brand Markets fokus på selskabets telekonference om, hvorvidt der kræves en FDA-godkendelse af deres nye første generation kolonoskopi-produkt eller ej.

Virksomheden afkræfter, at det er tilfældet, men den usikkerhed var nok til at sende aktien kraftigt ned, skriver Alm. Brand Markets i en morgenkommentar.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  Maintain❯  Research❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder