Amerikansk mediagigant bakker over 9 pct. efter skuffende indtjening

Udgivet den 23-02-2024  |  kl. 15:32  |  

Den amerikanske mediekoncern Warner Bros. Discovery levede ikke op til markedets forventninger i fjerde kvartal af 2023, hvor svagere resultater fra film- og serie- samt kabel-tv-forretningen trak ned.

Warner-aktien dykker 9,4 pct. i den indledende handel.

Regnskabet har kastet flere kommentarer fra analytikerkorpset af sig, der peger på udfordringer i forretningen for kabel-tv samt i filmforretningen.

- Omsætningen var under det ventede i Studios og Networks, hvor DTC var på linje med det ventede drevet af værre reklameindtægter end ventet, fremgår det af et notat fra Keybanc Capital Markets ifølge Bloomberg News.

DTC - direct to consumer - omfatter blandt andet Warners streamingforretning.

Mediekoncernen omsatte i fjerde kvartal for 10,28 mia. dollar, mens der ifølge Bloomberg News var ventet 10,46 mia. dollar. Her bidrog reklamesalget med 2,09 mia. dollar mod ventet 2,11 mia. dollar.

Det justerede driftsresultat på 2,47 mia. dollar "var langt under konsensus", påpeger Keybanc Capital Markets endvidere. Her var ventet 2,8 mia. dollar.

Hos finanshuset Citi bemærkes det, at antallet af streamingabonnenter gik op i kvartalet, men at driftsresultatet alligevel var til den skuffende side.

.\\˙ MarketWire

Morten Frederik Heltoft

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Seneste nyheder