Arkil indgår flere væsentlige kontrakter

Udgivet den 10-09-2015  |  kl. 09:32  |  

Entreprenørfirmaet Arkil har vundet en stribe væsentlige opgaver for blandt andre Banedanmark, Aarhus Vand, Energinet.dk og Sønderborg Kommune.

Blandt de nye kontrakter er en omfattende opgave i samarbejde med Strukton Rail Danmark A/S for Banedanmark på Østfyn, en ordre til 265 millioner kr., der udføres fra januar til august 2016. Arkil skal, som en del af konsortiet Strukton-Arkil JV I/S, forbedre og modernisere jernbanen på en 27 kilometer lang strækning mellem Odense og Nyborg. Projektet inkluderer også et større arbejde med at forny sporskifter på Odense Station.

Arkil har desuden vundet en større belægningsopgave i relation til Femern Bælt forbindelsen og et omfattende byggemodningsprojekt på Køge Kyst. Sidstnævnte projekt strækker sig over fire år og er et led i etableringen af en helt ny bydel ved Sdr. Havn i Køge. For Energinet.dk skal desuden udføres kabellægning af landkabel i forbindelse med etablering af havmølleparken Kriegers Flak. Også i Sønderborg er der indgået en flerårig partneringaftale om vedligeholdelse og fornyelse af vejbelægningerne i byområderne. Disse opgaver udgør en samlet kontraktsum på ca. 150 millioner kr.

Sidst i september forventer Arkil at indgå kontrakt og en partnerskabsaftale med Aarhus Vand, Favrskov Spildevand og Odder Spildevand omkring fornyelse af vand- og spildevandsledninger. Kontrakten er en rammeaftale i totalentreprise, der forløber over de næste seks år, og er på cirka 270 millioner kr.

Administrerende direktør Jesper Arkil udtaler:

Ordreindgangen skal naturligvis være høj i denne del af sæsonen. Opgaverne bekræfter vores tendens til en gradvist stigende og mere langsigtet aktivitet inden for ny-anlæg, jernbane, vejvedligehold, og ikke mindst vand- og spildevandsområdet.

Tilgangen af nye ordrer giver dog ikke anledning til ændringer i de udmeldte resultatforventninger for 2015.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til administrerende direktør Jesper Arkil på tlf. 73225050.

Med venlig hilsen
ARKIL HOLDING A/S

Jesper Arkil
Administrerende direktør

 

Vedhæftede filer:

fondsbørsen_tilgangordrer_10092015.pdf

Udgivet af: NPinvestordk