Bavarian Nordic tildeler betingede aktier til nyt medlem af koncernledelsen

Udgivet den 01-05-2020  |  kl. 13:10  |  

KØBENHAVN, Danmark, 1. maj 2020 - Bavarian Nordic A/S (OMX: BAVA) meddeler, at Laurence de Moerlooze er tiltrådt stillingen som Executive Vice President og Chief Medical Officer (CMO) i Bavarian Nordic, hvilken hun blev udnævnt til i januar 2020.

Dr. De Moerlooze kommer fra Takeda Vaccines, hvor hun har været ansat siden 2017 som Vice President med globalt projektansvar for vacciner mod zikavirus og norovirus. Inden sin ansættelse hos Takeda arbejdede hun for GlaxoSmithKline (GSK) i mere end 15 år i forskellige ledende stillinger inden for medical affairs og vaccineudvikling, hvor hun arbejdede med talrige livsvigtige vacciner inklusive Rabipur/Rabavert og Encepur.

Koncernledelsen i Bavarian Nordic udgøres herefter af Paul Chaplin, administrerende direktør, Henrik Juuel, Chief Financial Officer, JC May, Chief Commercial Officer, Laurence de Moerlooze, Chief Medical Officer, Tommi Kainu, Chief Business Officer og Henrik Birk, Chief Operating Officer.

I overensstemmelse med selskabets vederlagspolitik og de overordnede retningslinjer for incitamentsaflønning har bestyrelsen besluttet at tildele betingede aktier til Laurence de Moerlooze. Hver betinget aktie giver indehaveren ret til at modtage en aktie i Bavarian Nordic A/S.

Antallet af betingede aktier er blevet beregnet på baggrund af et gennemsnit af lukkekursen over en periode på 15 børsdage forud for tildelingstidspunktet. Erhvervelsen af betingede aktier er betinget af, at modtageren ikke er afgået ved døden ved udløbet af 3-års dagen efter tildelingen. Bestyrelsen har besluttet, at der ved udløbet af de 3 år tildeles yderligere betingede aktier (såkaldte matching shares). Tildeling af matching shares er betinget af, at modtageren ikke er afgået ved døden, og at modtageren fortsat er ansat på tidspunktet for tildelingen af matching shares (dvs. 3 år efter tildelingen). Der vil blive tildelt en matching share for hver to erhvervede betingede aktier. Dette indebærer, at der i alt tildeles op til 12.976 betingede aktier, inklusive eventuelle matching shares.

Værdien af en betinget aktie er DKK 149,28, baseret på et gennemsnit af lukkekursen de seneste 15 børsdage forud for tildelingstidspunktet.

Om Bavarian Nordic
Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling, produktion og kommercialisering af livsvigtige vacciner. Vi er globalt førende inden for koppevacciner, og er mangeårig leverandør til det amerikanske strategiske nationale beredskabslager af en ikke-replikerende koppevaccine, som er godkendt af de amerikanske sundhedsmyndigheder, også til beskyttelse mod abekopper. Vores kommercielle produktportefølje består endvidere af markedsledende vacciner mod rabies og flåtbåren hjernebetændelse. Med udgangspunkt i vores virale vaccineplatform, MVA-BN®, har vi udviklet en bred portefølje af produktkandidater, der sigter mod at forbedre og beskytte liv ved at frigøre immunsystemets egne kræfter. Blandt andet har vi udviklet en ebolavaccine, der er licenseret til Janssen. For yderligere information besøg www.bavarian-nordic.com.

Udsagn om fremtiden
Denne meddelelse indeholder fremadrettede udsagn, som er forbundet med risici, usikkerheder og andre faktorer, hvoraf mange er uden for vores kontrol. Dette kan medføre, at faktiske resultater afviger væsentligt fra de resultater, som er omhandlet i ovennævnte fremadrettede udsagn. Fremadrettede udsagn omfatter udsagn vedrørende vores planer, mål, fremtidige begivenheder, præstation og/eller anden information, som ikke er historisk information. Alle fremadrettede udsagn skal udtrykkeligt vurderes i sammenhæng med de forbehold, der er taget eller henvist til i denne erklæring. Vi påtager os ingen forpligtelser til offentligt at opdatere eller revidere udsagn om fremtiden således, at disse afspejler efterfølgende begivenheder eller omstændigheder, undtagen i det omfang dette er foreskrevet ved lov.

Kontakt
Rolf Sass Sørensen, Vice President Investor Relations, Tlf. +45 61 77 47 43

Selskabsmeddelelse nr. 26 / 2020

Vedhæftet fil

2020-26-da

\Hugin

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder

17:56 Europa/lukning: Markant dansk islæt i top og bund i neutralt marked
17:08 Mandagens aktier: Indekshop satte turbo på Mærsk i et marked som var kommet bagud
17:00 Mandagens obligationer: Små udsving omkring status quo før vigtige nøgletal
16:56 Wegovy-forsyningsvækst kan føre til opjustering for Novo spår Bank of America
16:43 Flügger lander omsætning over prognoseintervallet
16:23 Flere synspunkter giver bedre debat mener Federal Reserves næstformand
15:59 Grønlandsbanken melder om tilfredsstillende start på 2024
15:51 USA/åbning: Indleder endnu en plusdag med Gamestop i eksplosiv stigning
15:43 Meme-aktien Gamestop i udbrud på "Roaring Kittys" tilbagevenden til de sociale medier
15:24 Mærsk kan blive hjulpet af tidlig højsæson spår Jefferies
15:10 Flere amerikanske børsnoteringer på vej spår chef fra Wall Street
14:47 Roblons direktør fratræder øjeblikkeligt efter nedskæring i direktionen
14:28 Tørlastindeks falder 3,0 pct. til 2066 point
14:22 Unibrew vil vokse via mere volumen og højere effektivitet: Men vi skal være realistiske siger topchef
14:12 Meme-aktien Gamestop i udbrud på "Roaring Kittys" tilbagevenden til de sociale medier
13:58 USA/tendens: Fortsætter fremgang med sigtet indstillet på onsdagens nøgletal
13:18 Valuta: Dollar holder stand frem mod vigtige nøgletal for inflationen
12:52 Europa/aktier: Markant dansk islæt i næsten neutralt marked
12:28 Ugens vigtigste data lander på onsdag: Markedet afventer amerikansk inflationsgyser
12:01 Obligationer/middag: Stabil rente frem mod ugens vigtige prisdata fra USA