Better Collective nedjusterer forventningerne - amerikanske partnere trækker ned

Udgivet den 25-10-2024  |  kl. 06:35  |  
Arkiv: Foto

Bettingselskabet Better Collevtive nedjusterer forventningerne til hele 2024 efter gennemgang af de foreløbige regnskabstal for tredje kvartal.

Selskabet venter nu en omsætning på 355-375 mio. euro mod den tidligere forventning om 395-425 mio. euro.

Driftsresultatet før af- og nedskrivninger (EBITDA) eksklusive særlige poster ses nu ramme 100-110 mio. euro mod den tidligere prognose om 130-140 mio. euro, oplyser selskabet torsdag aften.

For tredje kvartal viser de foreløbige regnskabstal en omsætning på 81 mio. euro og et driftsresultat (EBITDA) før særlige poster på 22 mio. euro.

- Den finansielle nedjustering stammer primært fra lavere aktivitet end ventet fra amerikanske partnere. Derudover har Better Collective, som set i tidligere kvartaler, oplevet en fortsat opbremsning i aktiviteten på det brasilianske marked på vej ind i den ventede regulering i starten af 2025. Better Collective forbliver fortrøstningsfuld omkring det langsigtede vækstpotentiale på disse markeder, skriver selskabet i meddelelsen.

INDFØRER STRØMLININGSTILTAG - VIL HENTE OVER 50 MIO. EURO I BESPARELSER FRA 2025

På grund af de fortsat lidt grumsede udsigter på markederne og som resultat af Better Collectives seneste opkøb vil selskabets ledelse iværksætte tiltag, der skal strømline driften og sikre synergier på omkostningssiden, lyder det.

Tiltagene ventes ifølge Better Collective at generere "over" 50 mio. euro i årlige omkostningsbesparelser.

Initiativerne vil blive sat i gang i løbet af de kommende måneder og ventes at få fuld effekt i 2025, fremgår det af torsdagens meddelelse.

- Siden 2017 er Better Collective vokset betydeligt både organisk og gennem 35 opkøb, der har udvidet vores team, men også tilføjet yderligere kompleksitet til vores organisation. Efterhånden som de eksterne markedsbetingelser skifter, er det vigtigt for os at rekalibrere vores udgifts- og investeringsstrategier for at sikre bæredygtig langsigtet succes, siger Jesper Søgaard, der er administrerende direktør hos Better Collective, i meddelelsen.

.\\˙ MarketWire

Mikkel Brix Kvols

Tags:  Profit warning❯  Shares❯