Carlsberg indgår samarbejde med thailandske Singha (opd.)

Udgivet den 28-09-2012  |  kl. 08:07  |  

Carlsberg indgår et stratetisk partnerskab med Singha Corporation, som er den ledende bryggerigruppe i Thailand og indehaver af det bedst sælgende ølmærke i Thailand, Leo Beer, såvel som det meget populære Singha Beer brand.

Carlsberg og Singha etablerer et Joint Venture, der skal overvåge marketing, salg og distribution af Carlsbergs internationale ølmærker i Thailand. Det er også planen at lancere Singha øllen på udvalgte markeder uden for Thailand gennem Carlsbergs internationale netværk.

 - Vi er glade for at offentliggøre det strategiske partnerskab med Singha Corporation. Ølmarkedet i Thailand er en stor mulighed for Carlsberg, og vi er glade for at blive partner med et stærkt og dedikeret team og et af de mest succesfulde bryggerier i Asien, siger Roy Bagattini, Senior Vice President, Carlsberg Asien.

Singha Corporations CEO Santi Bhirombhakdi, udtaler, at Singha med samarbejdet får mulighed for både at styrke sin premium portefølje i Thailand, såvel som for at udvide Singha mærkets globale tilstedeværelse uden for Thailand. Vi ser frem til at se vores forretninger vokse og sammen udnytte det potentiale, som det spændende partnerskab vil åbne op for

Udgivet af: Aktiefokus

Seneste nyheder