Carlsberg rokerer i regionsledelser

Udgivet den 12-03-2019  |  kl. 07:13  |  
Arkiv: Foto

Carlsberg udnævner danske Lars Lehmann til medlem af koncernledelsen (ExCom) som chef for Østeuropa med officiel titel af Executive Vice President (EVP).

Lars Lehman var tidligere chef for Carlsberg Malaysia. Her erstattes han af Ted Akiskalos, der for nuværende er administrerende direktør for Carlsberg Sverige.

Jacek Pastuszka skifter fra chef for Østeuropa til chef for Vesteuropa, mens den nuværende chef for Vesteuropa-regionen, Chris Warmoth, igen skal fokusere på gruppens strategi, SAIL'22.

Det oplyser Carlsberg tirsdag morgen i en pressemeddelelse.

Lars Lehmann bliver det andet danske medlem af bryggerigruppens koncernledelse foruden finansdirektør Heine Dalsgaard.

Lars Lehmann blev ansat i Carlsberg-koncernen i 2003 og har haft en række ledende stillinger inden for koncernen, herunder som vicepræsident for Østeuropa og chef for eksport-, licens- og toldfri division. Siden 2016 har han fungeret som administrerende direktør for Carlsberg Malaysia.

Jacek Pastuszka, der har været chef i Østeuropa siden januar 2015, overtager Vesteuropa.

Han tiltrådte Carlsberg i 2009 som administrerende direktør for Carlsberg Polska, og i 2011 blev han administrerende direktør for Ringnes, der er Carlsbergs norske datterselskab.

- Under hans lederskab er den østeuropæiske region stabiliseret, og Baltika er nu fuldt integreret i Carlsbergs strategi, SAIL'22, skriver Carlsberg.

Chris Warmoth tiltrådte i Carlsberg i januar 2014 som chef for den asiatiske region.

- Han har gennem årene haft en række ledende stillinger hos Carlsberg, senest som Executive Vice President for Vesteuropa, og har været afgørende i transformationen af bryggerigruppen siden 2015, oplyser Carlsberg.

/ritzau/FINANS

Claus Mikkelsen

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder