Dansk daytrader tjener tykt på finanskrisen

Udgivet den 07-10-2008  |  kl. 12:24  |  

Den danske daytrader, 29-årige Flemming Kozok, som på daytrading i amerikanske aktier har tjent omkring 16 mio. kr., har under finanskrisen skabt et afkast på 22 pct. alene i september måned, hvor krisen for alvor tog til i styrke. Det fortæller han til NetPosten.dk

Afkastet er baseret på 1.738 handler på den til daytrading allokerede kapital. Den afkastmæssige udvikling er fortsat ind i oktober måned.

NetPosten.dk har talt med Flemming Kozok, som siger, at den store mulighed ved trading ligger i, at der findes et utal af tilgange at angribe markedet og de enkelte papirer på.

- Såfremt man har klare strategier som har vist sit værd tidligere, og følgelig eksekverer underlagt de vigtigste dyder, herunder streng disciplin, ses teoretisk store muligheder uanset hvilken vej markedet vælger, forklarer han.

Flemming Kozok påpeger endvidere, at en daytraders store ønske er volatilitet i markedet.

- Det er en af de faktorer, vi i allerhøjeste grad ser i forbindelse med den store usikkerhed, der råder under den verserende finanskrise, siger han.

Flemming Kozok stoppede sit fuldtidsengagement som daytrader i sommeren 2006. For eftertiden er han beskæftiget med øvrige aktiviteter, men dyrker fortsat interessen for daytrading ”i forbindelse med ekstraordinære muligheder i markedet”.

Du kan læse mere om Flemming Kozoks historiske aktivitet, etc. på www.spekulant.dk/kozok.

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder