Danske/fmd.: Ingen grundlag for sager eller forlig

Udgivet den 18-03-2019  |  kl. 16:20  |  
Arkiv: Foto

Danske Banks bestyrelsesformand, Karsten Dybvad, har ikke planer om at indgå forlig i forbindelse med de sager, der er på vej mod banken.

- Vi ser ikke, at der er grundlag for at rejse sag og indgå i et forlig. Vi må tage det sag for sag, siger Karsten Dybvad på bankens generalforsamling mandag eftermiddag.

Der er flere sager på vej mod Danske Bank. Blandt andet har Foreningen af Aktionærer i Danske Bank stævnet Danske Bank og tidligere direktør Thomas Borgen. Medlemmerne mener, at de er berettiget til erstatning, fordi de har tabt penge, efter at hvidvasksagen har fået aktiekursen til at dale.

Og det belgiske konsulenthus Deminor har samlet 20 institutionelle investorer til et søgsmål mod Danske Bank, og foreløbigt går de efter en tocifret millionerstatning i euro.

- Hvad angår gruppesøgsmål, så er det sådan en lidt speciel situation. Enhver aktionær har altid mulighed for at afprøve, om der er mulighed for erstatning på grund af en aktiekurs' udvikling.

- Men man skal altid tænke på, at anlægger en aktionær en sag, så er der en anden, der skal betale for det, siger Karsten Dybvad.

/ritzau/FINANS

Charlotte Mackeprang

Tags:  CEO❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder