Daytrader med afkast i år på 2000 pct. bliver Copy Trader Master

Udgivet den 13-11-2018  |  kl. 10:13  |  

Den succesrige daytrader Nanna Fick, der alene i år har opnået et afkast på over 2000 pct., bliver nu Copy Trader Master hos NPinvestor.com. Dermed vil andre tradere og investorer automatisk kunne følge hendes handler på egen konto.

Det er med stor glæde, at NPinvestor.com har indgået aftalen med Nanna Fick, og allerede første handelsdag, som var mandag den 12. november, fik Nanna et positivt afkast på 2,19 pct. ved handel i det amerikanske aktieindeks Dow Jones. Samme dag faldt indekset derimod med 2,32 pct. 

- Vi er i gang med at udbygge vores netværk af succesrige tradere og succesrige børsrobotter, som kunder kan kopiere, og derfor er det rigtig glædeligt, at vi nu har fået Nanna med ombord. Hendes strategi indebærer en meget høj risiko, ellers vil man ikke kunne lave så flotte afkast, som hun gør, men det bliver spændende at følge, siger direktør Martin Lykke fra NPinvestor Fondsmæglerselskab.

Nanna Fick har en akademisk finansiel baggrund med mere end 10 års erfaring inden for virksomhedsanalyse og investering. Nanna har haft stillinger som Business Consultant, Business Analysis Manager og Managing Director, men endte i 2016 med at droppe alle de fine titler til fordel for arbejdet som investor og spekulant.

- Jeg har brugt mange tusinde timer i selskab med charts, lavet mange hundrede excelark med beregninger og statistik, og er i dag kendt som en trader, der er god til at forudse bevægelser. I teorien er det meget simpelt, det kan gå op og det kan gå ned 50/50. Men i praksis er det bare ikke så simpelt, siger Nanna Fick.

Hun glæder sig meget til at komme i gang som Copy Trader Master hos NPinvestor.com.

- Jeg har set mange af de udfordringer nye tradere står overfor, og hvordan det koster dem mange penge igen og igen. Og jeg har set, hvordan mange ikke formår at udvikle deres trading. Jeg har et ønske om at gøre trading til en lige så fed og givende oplevelse for andre, som det har været for mig, siger daytraderen.

Nanna vil hos NPinvestor.com handle med lavere gearing, end hun ellers normalt har gjort, og derfor vil både risiko og afkastmulighed blive sænket. Desuden skal man som investor huske på, at historiske afkast ikke er en garanti for fremtidig gevinst.

Læs mere her: https://npinvestor.com/da/ctm/nanna-fick/dow-jones

Udgivet af: MLykke

Relaterede nyheder

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
9,37%
 
11:27:01

 
6,24%
 
11:27:01

 
4,13%
 
11:27:01

 
3,14%
 
11:27:01

 
1,81%
 
11:27:01

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder