Europa/lukning: Forsinkede aftaler sendte svensk gamingselskab ned

Udgivet den 28-03-2023  |  kl. 17:50  |  

Pæne stigninger til aktierne inden for energisektoren var tirsdag med til at holde hånden under aktiebørserne i Europa, hvor der omvendt var pres på ejendoms- og it-sektorerne.

I London, Paris og Frankfurt endte de ledende indeks 0,1-0,2 pct. højere, mens det brede europæiske Stoxx 600-indeks endte marginale 0,1 pct. lavere efter et fald inden for it på 1,8 pct. og ejendomme på 2,7 pct.

I bunden af Stoxx 600 endte det svenske gamingselskab Embracer med et fald på 13 pct. efter annoncering af forsinkelser af flere licens- og partnerskabskontrakter.

- I forhold til indholdet forløber forhandlingerne efter planen, meddelte Embracer sent mandag.

Det tyske ejendomsselskab Aroundtown havde også en skidt dag med et fald på 11 pct. til rekordlave 1,35 euro. Det franske finanshus Exane BNP bidrog til den sure stemning om aktien ved at sænke kursmålet til blot 1 euro fra tidligere 2,5 euro.

Det britiske onlinesupermarked Ocaodos joint venture med Marks & Spencer har præsteret bedre end ventet i første kvartal, viste tal tirsdag.

I det forskudte første kvartal er salget steget med 3,4 pct. til 584 mio. pund, hvilket er over analytikerkonsensus indsamlet af Bloomberg News på 570 mio. pund.

Ocado-aktien faldt imidlertid 2,5 pct.

Derimod steg Marks & Spencer steg 1,7 pct. til 157,95 pence, efter at Credit Suisse hævede kursmålet for aktien til 200 pence og gentog en købsanbefaling for aktien.

.\\˙ MarketWire

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  Europa❯  Market Close❯  Shares❯