Få mest ud af den glemte opsparing

Udgivet den 10-11-2014  |  kl. 10:49  |  

Har du en hvilende pension, så skal du ikke bare overveje, om du betaler for høje omkostninger til pensionen. Du skal også tænke over, om du måske kan få et bedre afkast af opsparingen, når den nu er der.

Her er der forskel mellem din hvilende ordning og din aktive hovedpensionsordning. Ofte vil beregninger på f.eks. Pensionsinfo vise, at den indkomst du kan forvente fra din hvilende pension på en markedsrente er minimal.

Når pensionsselskaber investerer, så er de underlagt strenge regler med hensyn til, hvordan de kan placere deres penge. Det er yderst fornuftigt, når man tænker på, at deres kunder kan være afhængige af opsparingerne, når de skal pensioneres. Det er klart, at denne risikosikring koster på afkastet.

Men hvis det er en ekstra opsparing, har du måske en anden tilgang til forholdet mellem risiko og afkast. Derfor er der flere som vælger, at satse lidt mere ved placering af den opsparingen i forventning om, at den kan vokse lidt hurtigere end ellers.

”Der er ikke et spørgsmål om at sætte flere penge af til pension, men et spørgsmål om at bruge de penge man indbetaler og har indbetalt, rigtigt. Passivitet kan være rigtig dyrt”, siger Kenneth Bach-Nielsen, direktør i Draupnir Investment Advisors, som lever af at forvalte folks hvilende pensioner.

Udgivet af: Draupnir

Tags:  Pension❯ 

Relaterede nyheder

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
0,00%
 
16:50:02

 
0,00%
 
17:52:01

 
0,02%
 
16:50:02

 
0,00%
 
17:52:01

Social Copy trading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder