FAKTA: EUHA-messen er et vigtigt udstillingsvindue for producenterne

Udgivet den 18-10-2019  |  kl. 08:55  |  
Arkiv: Foto

I denne uge har store dele af den globale høreapparatsektor været samlet i tyske Nürnberg til den årlige messe hos den europæiske brancheforening for audiologer, Europäische Union der Hörakustiker (EUHA).

Herunder kan du se lidt fakta om messen, og hvad den indeholder:

* Den årlige EUHA-messe har deltagelse af de førende høreapparatproducenter i verden, herunder de danske af slagsen, Demant, GN Hearing og WS Audiology, der er en sammensmeltning mellem Widex og Sivantos.

* Derudover deltager en stor samling audiologer, komponentproducenter, høreapparatbrugere og andre brancheinteresserede fra hele verden.

* Messen anvendes af producenterne til at udstille de seneste produktnyheder og præsentere dem i brug for audiologer og høreapparatbrugere.

* Der afholdes desuden diverse oplæg, præsentationer og paneldebatter, hvor der sættes fokus på forskning, ny teknologi og generel hørevelfærd.

* Blandt hovedtemaerne i 2019 var brugen af kunstig intelligens, sensorteknologi og digitalisering i sektoren. Netop det emne har også fyldt meget i høreapparatbranchen over de seneste år, hvor direkte streaming af opkald, musik og meget andet til høreapparatet har vundet frem.

* Messen er sponsoreret af blandt andet de store høreapparatproducenter.

* Dette års udgave af messen var den 64. af slagsen gennem tiden.

* Der var omtrent 140 udstillere fra en række forskellige lande på årets messe.

Kilde: EUHA

/ritzau/FINANS

Mikkel Brix Kvols

Tags:  Shares❯ 

Relaterede nyheder