Fredagens aviser med Danske Bank, TDC og Danfoss

Udgivet den 15-11-2019  |  kl. 06:32  |  

BØRSEN

NASDAQ SPEJDER FORGÆVES EFTER NYE BØRSNOTERINGER

For første gang i 15 år kommer der ikke en reel ny børsnotering i 2019, som ellers var udset til at blive et gennembrudsår. Senest har diabetesselskabet Reapplix udsat planer om at blive noteret på børsen. Nasdaqs noteringschef, Carsten Borring, ærgrer sig. (Forside, side 8-9)

DANSKE BANKS BANKAPP FÅR BAGHJUL AF LANDBOBANKENS

Når kunderne skal tjekke bankkontoen eller betale en regning, sker det oftest på mobilen, derfor er appen vigtig for bankerne, mener ekspert. Men der er stor forskel på, hvor god deres bankapp er. (Side 10)

TDC FOKUSERER PÅ VÆRDI FREM FOR FLERE KUNDER

TDC investerer stort i fremtiden med massive investeringer i bredbånd og 5G-mobilnetværk. Det smitter af på det aktuelle kvartalsregnskab. (Side 12)

DANSK E-SPORTSVIRKSOMHED VIL REJSE OP MOD 150 MIO. KR.

E-sportsvirksomheden Astralis Group vil hente mellem 125 mio. kr. og 150 mio. kr. med deres børsentré. Børsprospektet afslører høje lønninger i e-sport. (Side 16)

DANSKE BANK SIGTET AF POLITI ET FOR AT SNYDE KUNDER

Bagmandspolitiet har nu sigtet Danske Bank for at overtræde de regler, der skal beskytte investorer, i Flexinvest Fri-sagen. (Side 18)

BERLINGSKE BUSINESS

BEKYMRINGEN BREDER SIG FOR DE PRESSEDE BANKER

De danske banker kan blive så pressede, at det går ud over deres evne til at låne penge ud til virksomheder og forbrugere. Sådan lyder frygten fra centrale aktører i erhvervslivet. Centrum-venstre tænketanken Cevea opfordrer bankdirektører til at se på deres egne lønninger. (Forside, side 6)

BAGMANDSPOLITIET SIGTER DANSKE BANK FOR VILDLEDNING AF KUNDER

Sagen om investeringsproduktet Flexinvest Fri, som kostede den midlertidige Danske Banktopchef Jesper Nielsen en fyreseddel, er nu blevet en sag for Statsadvokaten for Særlig Økonomisk og International Kriminalitet. (Side 7)

DANFOSS VIL SPINDE GULD PÅ DET STORE GEARSKIFTE I BILINDUSTRIEN

Danfoss står med et nyt stort partnerskab med verdens næststørste leverandør til bilindustrien og en ny fabrik i Kina stærkt rustet til at få del i den grønne revolution, som spreder sig i den internationale bilbranche. (Side 9)

41 INVESTORERER FØLGER ASTRALIS PÅ BØRSEN

Den danske e-sportsvirksomhed Astralis Group, der står bag det verdensberømte Counter-Strike-hold Astralis, har nu offentliggjort sit prospekt frem mod den annoncerede børsnotering inden årsskiftet. (Side 13)

TDC FINDER DET RIGTIGT AT FJERNE DISCOVERY FRA TV-PAKKER

Danmarks største telekoncern fortryder ikke sine ændringer i TV-pakkerne fra årsskiftet, men vil ikke ud med, hvor mange af de vrede kunder der faktisk har sagt abonnementet op. (Side 14)

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

DANMARK FÅR FOR LIDT UD AF FORSKNINGSMILLIARDER

Værdifuld viden fra offentligt finansieret forskning går til spilde, fordi der ikke er en samlet strategi bag, påpeger et panel af internationale eksperter. Uddannelses- og forskningsminister Ane Halsboe-Jørgensen vil gøre den grønne omstilling til det samlende mål for forskningen. (Forside, side 6-7)

ASTRALIS GÅR EFTER 150 MIO. KR.

Den danske e-sportsvirksomhed Astralis Group forventer at lade sig børsnotere den 9. december. Astralis Group regner med at hente mellem 125 mio. kr. og 150 mio. kr. på noteringen. (Side 2)

VERDENS STØRSTE KAPITALFOND SKILLER SIG AF MED G4S-AKTIER

Verdens rigeste kapitalfond, den norske oliefond, har solgt samtlige sine aktier i det dansk-britiske sikkerhedsselskab G4S. (Side 2)

DANSKE BANK SIGTET AF BAGMANDSPOLITIET

Danske Bank er blevet sigtet af bagmandspolitiet i sagen om Flexinvest Fri. (Side 4)

TDC-CHEF TROR DER GÅR ET PAR ÅR FØR VÆKSTEN KOMMER TILBAGE

Selv om TDC har stabiliseret store dele af forretningen, betyder teknologiske megatrends inden for fastnettelefoni og flow-tv, at toplinjen fortsat daler. (Side 8)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Relaterede nyheder