Fredagens danske avisuddrag med Danske Bank, TDC og Matas

Udgivet den 09-11-2018  |  kl. 07:56  |  

BØRSEN

FORMANDSKAB FORLOD GRUNDFOS EFTER UENIGHED OM MILLIARDOPKØB

Stor uenighed om en milliardstor opkøbsplan i Grundfos har fået formandsskabet i den magtfulde Poul Due Jensens Fond, Jens Bager og Ingelise Bogason, til at forlade bestyrelsen. (side 8-9)

DET EUROPÆISKE FINANSTILSYN SKAL UNDERSØGE DANSKE BANK-SAG

EU-kommisionen kræver flere og bedre svar i sagen om hvidvask i Danske Bank og har besluttet, at det europæiske finanstilsyn skal undersøge sagen. (side 10-11)

MAERSK DRILLING INDGÅR SAMARBEJDE MED MICROSOFT

Maersk Drilling indfører, i samarbejde med Microsoft, digitale cloud-teknologier og augmented reality for at optimere arbejdsgange på dets borerigge og lokke nye kunder til. (side 16)

BANKER UENIGE I OM ROHDE ER PÅ VEJ MED RENTEFORHØJELSE

Svækkelsen af den danske krone over for euro stiller spørgsmålstegn ved, om nationalbankdirektør Lars Rohde kan være klar med støtteopkøb eller en renteforhøjelse for at styrke kronen. Nordea, Danske Bank og Jyske Bank ser dog forskelligt på situationen.

JYLLANDS-POSTEN ERHVERV

TDC's MEDEJER HJALP HOVEDMISTÆNKT I UDBYTTESAG

Den australske investeringsbank Macquarie bekræfter, at banken samarbejdede med den svindelmistænkte Sanjay Shah om spekulation i udbytteskat. (side 10)

MATAS VIL STYRKE NETHANDEL MED NYT OPKØB

Den børsnoterede detailkæde Matas seneste opkøb skal øge selskabets onlinesalg drastisk. Initiativet skal øge omsætningen og styrke landets 276 fysiske butikker. (side 13)

GENAN-STIFTER BESKYLDES FOR AT MODTAGE LÅN PÅ FALSKE FORUDSÆTNINGER

Den nu bedrageritiltalte stifter af dækvirksomheden Genan, Bent A. Nielsen, anklages for at have ført banker bag lyset og have modtaget et lån på 1,23 mia. kr. på falske forudsætninger. (side 14-15)

BERLINGSKE BUSINESS

NYKREDIT VINDER TERRÆN OG SLÅR RIVALER

Nykredit har i 2018 haft medvind og erobret nye kunder med Totalkredit-samarbejdet. Topchef Michael Rasmussen venter mere vækst i 2019. (side 4)

DANSK EKSPORTEVENTYR TIL KINA SKRANTER FOR FØRSTE GANG I 18 ÅR

Den danske eksport til Kina har, efter 18 års konstant fremgang, lidt et knæk i 2018. En del af årsagen kan findes i afmatningen af den kinesiske økonomi. (side 10)

/ritzau/FINANS

Anders Krog Kristiansen

Strategier du kan handle

Navn
 
+/-(%)
 
Tid

 
9,62%
 
19/04/19

 
8,93%
 
19/04/19

 
8,41%
 
19/04/19

 
3,66%
 
19/04/19

 
1,20%
 
19/04/19

Copytrading - kopier handler fra ovenstående strategier så de eksekveres live på din egen konto.
Læs mere her.

 

Seneste nyheder