Freetrailer ruller ladcykelkoncept videre ud i Danmark

Udgivet den 05-07-2022  |  kl. 11:00  |  
Arkiv: Foto

Freetrailer, der udbyder trailerudlejning og er børsnoteret på Spotlight Stock Market, udvider sit koncept af deleøkonomiske løsninger med udlån af el-ladcykler.

Det sker efter at selskabet siden juli sidste år som pilotprojekt har stillet 30 gratis el-ladcykler til rådighed for IKEA-kunder i Århus og København samt ved Bilka i Horsens.

Med 1500 udlejninger har projektet været en stor succes, og det får nu Freetrailer til at rulle konceptet videre ud i Danmark, oplyser selskabet.

- Vores filosofi er, at vi med vores deleøkonomiske løsninger skal gøre hverdagen nem og bekvem for så mange danskere som muligt, samtidig med at vi tænker på miljøet. Med el-ladcyklerne kan vi nu tilbyde især unge og studerende en grøn og mere fleksibel hjemtransport, hvis de ikke har en bil til rådighed, siger Philip Filipsen, der er direktør hos Freetrailer.

Han fortæller, at de nye elcykler er et resultat af en gensidig idéudveksling med både IKEA, Bilka og Silvan, der nu altså baner vejen for det grønne alternativ til biltransport.

- Det er en rigtig god nyhed, at vi nu kan rulle konceptet ud i hele Danmark, og på den måde speede op for deleøkonomien til gavn for både borgerne og miljøet, siger Philip Filipsen.

Hos Bilka i Horsens har butikkens kunder taget rigtigt godt imod muligheden for at benytte el-ladcyklerne.

- En stor del af vores kunder har ikke adgang til bil, og det besværliggør ofte hjemtransporten af store ting som for eksempel en ny fladskærm, mindre møbler eller et større parti dagligvarer. Udfordringen skaber helt naturligt irritation hos kunderne, og derfor er vi meget glade for de el-ladcykler, som vi kan stille til rådighed. På den måde kan vi højne vores serviceniveau, og det er ekstremt vigtigt for os som butik, siger Martin Enevoldsen, som er varehuschef i Bilka i Horsens.

Philip Filipsen fra Freetrailer glæder sig naturligvis over, at Bilka som landsdækkende varehuskæde har valgt at prøve cykelkonceptet af som en udvidelse af kædens nuværende trailerudlejning.

Desuden er Freetrailer i dialog med andre danske samarbejdspartnere om en lignende løsning, oplyses det.

.\\˙ MarketWire

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  Shares❯  Spotlight❯