Gennemførsel af køb af Audigy Group

Udgivet den 01-07-2016  |  kl. 22:59  |  

Den 15. maj 2016 annoncerede GN Hearing en betinget aftale om at købe Audigy Group ("Audigy"), som er en førende leverandør af business og performance management-løsninger til uafhængige høreapparatforhandlere og til førende universitetsuddannelser i Nordamerika. I dag er alle nødvendige betingelser, inklusive relevante myndighedsgodkendelser, opfyldt, og GN Hearing har gennemført købet af Audigy. 

Opkøbet afspejler GN Hearings ambition om løbende at tilbyde førende produkter og services til sine kunder og samtidigt bevare GN Hearings strenge fokus på sin innovative wholesale høreapparatsforretning, som har drevet signifikante markedsandele de seneste år. 

Audigy vil forblive et separat selskab og datterselskab til GN Hearings amerikanske forretningsenhed. Vores mål er at bevare og drage fordel af Audigys unikke forretningsmodel og stærke ledelsesteam.

Opkøbet af Audigy understøtter GN Hearings stærke momentum ved at tillade GN Hearing at være en endnu bedre partner for sine kunder. Med opkøbet kan GN Hearing tilbyde unikke business og performance management-løsninger til mange af sine kunder, ud over vores fortsatte udbud af verdens førende høreapparatteknologi, siger Anders Hedegaard, administrerende direktør i GN Hearing.
 

For yderligere oplysninger kontakt venligst: 

Peter Justesen
VP - Investor Relations & Treasury
GN Store Nord A/S
Telefon: 45 75 87 16

 

Vedhæftede filer:

Medd 42 - Gennemførsel af køb af Audigy.pdf

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder