GN Hearing/CEO: Meget tæt på lancering af direkte Android-streaming

Udgivet den 28-03-2019  |  kl. 14:55  |  
GN Store Nord - Bygning + flag

GN's høreapparatselskab, GN Hearing, er tæt på at lancere sin første streaming-løsning i forbindelse med det samarbejde, som det danske selskab sidste år indgik med den amerikanske teknologikæmpe Google.

Samarbejdet har til sigte at sikre direkte streaming fra GN Hearings topprodukt, Resound Linx Quattro, og Android-telefoner.

Hidtil har det kun været muligt at streame opkald, musik og lignende direkte til iPhones uden brug af mellemled.

- I forbindelse med Google-samarbejdet om direkte Android-streaming er vi nået rigtig langt, og vi er meget tæt på at lancere det rent kommercielt i markedet, siger Jakob Gudbrand, der er administrerende direktør hos GN Hearing, på selskabets præsentation ved AAA-messen i Columbus torsdag.

Indtil nu er det kun Sonova af de øvrige store høreapparatproducenter, der kan tilbyde en lignende løsning gennem schweizernes Sword-chip og videreudviklingen Marvel, der blev præsenteret inden EUHA-messen i Hannover i oktober sidste år, og derfor er der tale om et relativt nyt område i industrien.

GN Hearings beslutning om ikke at lave et Android-system via standard-bluetooth-protokollen, som Sonova har gjort det, hænger sammen med, at det koster for meget på batteriforbruget, har GN Hearing tidligere forklaret.

Det danske selskab flager for, at den genopladelige batteriløsning, der medfølger Resound Linx Quattro, er den stærkeste på markedet, da den tilbyder 24 timers brug på en opladning, selv hvis brugeren streamer halvdelen af tiden.

Teknologisamarbejdet med Google blev annonceret i august sidste år.

/ritzau/FINANS

Mikkel Brix Kvols

Tags:  CEO❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder