Handelsbanken: Fastholder køb på Royal Unibrew

Udgivet den 28-11-2011  |  kl. 15:49  |  

Handelsbanken fastholder sin Køb-anbefaling på Royal Unibrew med kursmål på 345 kr. forud for rapporteringen af 3. kvartalsregnskabet.

- Vi vurderer at aktien er købsværdig eftersom Royal Unibrew aktien handler på en P/E for 2012 på bare 8,7x. Dette svarer til en betydelig rabat relativt til de større udenlandske bryggerier. Vi vurderer at den nuværende rabat er for stor, specielt set i lyset af Royal Unibrews stærke balance og attraktive dividende politik. Således forventer vi at selskabet vil udbetale et pænt udbytte i 2012 svarende til en udbyttebetalingsprocent på 5,3% og herudover vil implementere et aktietilbagekøbsprogram på 110 mio. kr., skriver banken i en kommentar. 

Bryggeriet som også er Skandinaviens største øleksportør (størstedelen af eksporten går til Nordeuropa, Italien, Caribien og Afrika) er efter en række hårde år endelig på vej tilbage på rette spor. En kapitaludvidelse, frasalg af caribiske bryggerier, en strammere omkostningsstyring og en "billig" prisfastsættelse har bidraget til at aktien igen ligner en attraktivt købs mulighed igen.

- På trods af udfordringerne på de europæiske kernemarkeder, venter vi alligevel at Royal Unibrew vil fastholde forventningerne (guidance) for 2011. Det skyldes at der i Royal Unibrews guidance allerede på nuværende tidspunkt er inkluderet muligheden for at de europæiske forbrugere vil være tilbageholdende i deres forbrug af øl i 2011, skriver Handelsbanken.

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder