Internationale avisuddrag med Morgan Stanley, Tiktok og Shell

Udgivet den 21-02-2020  |  kl. 06:32  |  

FINANCIAL TIMES (FT.COM)

MORGAN STANLEY KØBER ETRADE FOR 13 MIA. DOLLAR

Finanshuset Morgan Stanley er den seneste Wall Street-bank, der henvender sig til almindelige kunder for at sikre den fremtidige vækst. Banken har købt online handelsplatformen Etrade og har dermed udvidet kundebasen markant. (MORGAN STANLEY AGREES 13 BLN. DOLLAR DEAL TO BUY ETRADE)

T-MOBILE OG SPRINT INDGÅR NYE AFTALEVILKÅR

T-Mobile har genforhandlet overtagelsesbetingelserne for det mere end 70 mia. dollar store køb af den mindre konkurrent Sprint, hvilket baner vejen for en konsolidering af den tredje- og fjerdestørste aktør på det amerikanske mobilmarked. Sprint-storaktionæren Softbank accepterer en svagere position. (MOBILE AND SPRINT STRIKE NEW DEAL TERMS)

VICTORIA'S SECRET-TOPCHEF LES WEXNER BANER VEJ FOR AFTALE OM AFNOTERING

Topchef Les Wexner trækker sig fra sin lederrolle hos L Brands efter at have indgået en aftale med private equity-firmaet Sycamore Partners om at afnotere lingeri-mærket Victoria's Secret. (VICTORIA'S SECRET IN DEAL TO GO PRIVATE AS LES WEXNER STEPS DOWN)

WALL STREET JOURNAL (WSJ.COM)

MORGAN STANLEY KØBER ETRADE FOR AT FÅ FAT PÅ MINDRE INVESTORER

Morgan Stanley køber Etrade for at få fat i mindre investorer. Den 13 mia. dollar store overtagelse vil kombinere Wall Street-firmaet med den årtier gamle discountkonkurrent, der er bygget på ryggen af dot-com-daytradere. Det er den største overtagelse fra en stor amerikansk bank siden finanskrisen i 2008. (MORGAN STANLEY TO BUY ETRADE IN BID FOR SMALL INVESTORS)

TIKTOK VIL VÆRE MERE END BARE TIKTOK

Beijing-baserede Bytedance ser ud til at fået fart på blockbuster-video-appen Tiktok ved at udvide med e-handel, spil og andre områder i de kinesiske selskabs forsøg på at konkurrere mod techgiganter globalt. (TIKTOK OWNER'S PLAN: BE MORE THAN JUST TIKTOK)

CORONAVIRUS-EPIDEMI SENDER GLOBALE FLYSELSKABER I KNÆ

Luftfartsselskaber overalt i verden tæller omkostningerne ved virusepidemien, der har ført til tusinder af aflysninger af afgange, og sender adskillige asiatiske flyselskaber mod randen af ruin, hvis den kinesiske nedlukning varer ved. (CORONAVIRUS EPIDEMIC BUFFETS GLOBAL AIRLINES)

THE NEW YORK TIMES (NYT.COM)

STYRKET DOLLAR AFSPEJLER ENESTÅENDE AMERIKANSK ØKONOMI

Dollar er på det stærkeste niveau i næsten tre år, da globale investorer søger mod sikker havn. Men det kan have uvelkomne effekter for amerikanske virksomheder. (SURGING DOLLAR REFLECTS THE STANDOUT U.S. ECONOMY)

THE TIMES (THETIMES.CO.UK)

SHELL AFVISER 'KAPLØB' MED BP OVER CO2-REDUKTIONER

Royal Dutch Shell vil ikke være med i et kapløb med BP om CO2-mål. Europas største oliekoncern har ingen hast med at matche den største konkurrents "netto nul"-aftryk. (SHELL REJECTS 'ARMS RACE' WITH BP OVER KARBON CUTS)

THE DAILY TELEGRAPH (TELEGRAPH.CO.UK)

BARCLAYS DROPPER PERSONALE-SPIONSOFTWARE EFTER BAGSLAG

Barclays åbnede i sidste uge et program, der gjorde det muligt for cheferne at se, hvor længe medarbejderne var ved deres skriveborde. Nu skrottes teknologien, efter at have givet bagslag over overvågningen af personalets privatliv. (BARCLAYS DROPS STAFF SPYING SOFTWARE AFTER BACKLASH)

FRANKFURTER ALLGEMEINE (FAZ.NET)

TESLA KAN FORTSÆTTE MED AT BYGGE

Miljøforkæmpere opnåede et stop for skovrydningen ved den planlagte Tesla-bilfabrik i Tyskland. Men nu har en domstol besluttet at træerne kan fældes. Beslutningen kan ikke længere appelleres. (TESLA DARF WEITER RODEN)

THE JAPAN TIMES (JAPANTIMES.CO.JP)

FLYSELSKABER I ASIEN OG STILLEHAVET MISTER 27,8 MIA. DOLLAR PÅ CORONAVIRUS-KRISE IFØLGE Iata

Flyselskaber, der opererer i regionerne Asien og Stillehavet, mister ifølge den internationale luftfartsorganisation Iata en samlet omsætning på 27,8 mia. dollar i år grundet coronavirus-krisen. Estimatet er baseret på fremskrivninger af et 13 pct.s helårsdrop i passagerantallet, hovedsageligt i Kina. (AIRLINES IN ASIA-PACIFIC STAND TO LOSE 27.8 BLN. DOLLARS IN CORONAVIRUS CRISIS: Iata)

/ritzau/FINANS

Flemming Kruhøffer

Tags:  Newspaper - Internat❯ 

Relaterede nyheder