INTERVIEW - Mobilixs adm. direktør: Vi er langt mere succesfulde end Telia

Udgivet den 02-04-1998  |  kl. 16:27  |  

København--2. april--NetPosten--Mobiloperatøren Mobilix gik den 16. marts i luften med sit nye GSM1800-system, og dermed fik danskerne et fjerde mobiltelefonselskab at vælge imellem. Tele Danmark og Sonofon havde således været i markedet i et par år, mens Telia lancerede sin GSM1800-satsning i januar.

Telias udlæg er klart blevet betegnet som en fiasko. I løbet af de første måneder formåede selskabet således ikke at skaffe mere end 1000 kunder, og derefter er det uvist, hvor mange nye kunder prissænkningen på 40 pct. i sidste uge har skabt. telia har bl.a. skudt skylden for det dårlige resultat på det lave udbud af dual band-telefoner, som er nødvendige for både at bruge GSM900 og det nye GSM1800-net.

I Mobilix, hvor kunderne ligesom i Telia også er nødt til at bruge en dual band-telefon, hævdede adm. direktør Monique Moullé-Zetterström dog torsdag over for NetPosten, at man havde fået en særdeles god start.

- Jeg kan ikke fortælle, hvor mange kunder vi foreløbig har fået. Det er for tidligt at sige, men vi er langt mere succesfulde end Telia, sagde Moullé-Zetterström. Dermed ser det ud til, at de gamle operatører, Sonofon og Tele Danmark nu får kraftig konkurrence fra nye medspillere på markedet.

Udgivet af: NPinvestordk