Morgan Stanley skærer yderligere af Maersk Drilling-kursmål

Udgivet den 23-03-2020  |  kl. 07:56  |  
Arkiv: Foto

Morgan Stanley sænker sit kursmål for Maersk Drilling-aktien til 130 kr. fra 154 kr. Anbefalingen af aktien, der fredag steg 12,5 pct. til 135 kr., er fortsat "ligevægt", fremgår det hos Bloomberg News.

Det er ikke mere end en lille uges tid siden, at finanshuset skar en ordentlig luns af sit kursmål for aktien. Sidste uge blev der således skåret 73 pct. af kursmålet til det nu forrige kursmål, 154 kr.

Morgan Stanley er ikke det eneste finanshus, der har været ude med en stor ændring af Drilling-kursmålet. I sidste uge var både DNB Markets og Danske Bank også på banen med større kursmålsændringer.

De store ændringer er kommet, efter at aktien den seneste tid er styrtdykket på børsen. Torsdag steg aktien godt nok, men den er fortsat faldet omkring 70 pct. i værdi i 2020.

Faldet er kommet, sideløbende med at olieprisen er stort set kollapset. Nedturen tog for alvor fart, da Saudi-Arabien sænkede priserne og lagde planer for et massivt produktionsløft i april i et direkte træk mod Rusland, som havde stillet sig i vejen for foreslåede produktionsnedskæringer i Organisationen af Olieeksporterende Lande, Opec. Ud over oliekrigen har coronapandemien dæmpet efterspørgslen.

/ritzau/FINANS

Oliver Sønderbye Therp

Tags:  Maintain❯  Research❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder