Newcap har brugt kræfterne på voldgiftssag i tredje kvartal

Udgivet den 25-11-2021  |  kl. 15:20  |  
Arkiv: Foto

Newcap Holding har brugt energien på at forberede sig på den voldgiftssag, der fylder meget i selskabet netop nu.

Voldgiftsretten til sagen er nu sammensat, og der er lavet tidsplan, og på den baggrund venter Newcap nu en afgørelse i maj næste år.

Det fremgår af selskabets periodemeddelelse fra tredje kvartal, hvor der ikke rapporteres finansielle tal.

Newcap Holding solgte i 2019 sine svenske kundevendte aktiviteter fra, og siden da har aktiviteterne bestået af primært håndtering af de indgåede earn out-aftaler som en andel af de fremtidige indtægter af de afhændede aktiviteter.

Der er primært tale om afledte indtægter fra kapital under forvaltning.

Den indgåede voldgiftssag handler om en option om førtidig opgørelse og betaling i forbindelse med en earn out-aftale, som Newcap har valgt at udnytte.

Den del er modparten dog ikke enig i, og derfor har Newcap indledt en voldgiftssag.

- Såfremt der ikke opnås medhold i den indledte voldgiftssag om førtidig opgørelse og betaling af aftale om earn out, forventes den indgåede aftale at fortsætte uændret, skriver Newcap i torsdagens periodemeddelelse.

I første halvår af 2021 endte Newcaps med et underskud af den primære drift på 1,8 mio. kr. mod et underskud i samme periode sidste år på 2,2 mio. kr., mens resultatet af de fortsættende aktiviteter lød på et underskud på 3,3 mio. kr. mod minus 15,2 mio. kr. sidste år.

Også på bundlinjen blev underskuddet mindsket og endte på 6,6 mio. kr. mod et underskud sidste på 14,2 mio. kr.

Og resultatet var negativt påvirket af indgåelse af aftale om afslutning af retssag på 3,5 mio . kr., men var ellers i tråd med forventningerne hertil, idet der også var en positiv påvirkning af en tilbagebetaling af moms for tidligere år, 1,6 mio. kr., skrev selskabet dengang.

.\\˙ MarketWire

Mikkel Brix Kvols

Tags:  Report❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder