Ni andelsboliger koster over 3 mio. kr.

Udgivet den 25-07-2012  |  kl. 08:46  |  

Landets dyreste andelsboliger ligger i Hovedstaden, og listen toppes af en lejlighed på Frederiksberg til 5,5 mio. kr. i indskud – plus faste månedlige udgifter på knap 11.000 kroner. Det viser en søgning på boligsiden.dk

Hvis du drømmer om en mega-lejlighed i to plan med sildebensparket og i hjertet af København, skal du læse videre.

boligsiden.dk kan man nemlig finde landets dyreste andelslejlighed på knap 300 m2 og syv værelser til den ’beskedne’ pris af 5,5 mio. kr.  Derudover koster lejligheden 8.900 kroner i månedlig ydelse og dertil 2.000 kroner i varme.

Har allerede slået 700.000 kr. af prisen

”Selv om lejligheden kun har været udbudt til salg et par måneder, har sælger allerede høvlet 700.000 kroner af den oprindelige udbudspris”, så viljen til at komme af med boligen er bestemt til stede fra sælgers side”, siger Birgit Daetz, kommunikationsdirektør hos boligsiden.dk.

Stor forskel på den månedlige ydelse

En søgning på boligsiden.dk viser, at der for tiden er ni andelslejligheder til salg, hvor andelsbeviset koster 3 mio. kr. eller mere. Hertil skal man lægge den månedlige ydelse, som varierer fra 5.338 som det billigste blandt de ni boliger og til hele 19.404 kroner som den højeste månedlige ydelse. Oveni skal man også lægge varmeudgiften.

Alle de ni dyreste andelsboliger – målt på indskuddets størrelse – ligger i Hovedstaden.

Du kan se listen med alle de dyreste andelsboliger her

Udgivet af: Boligsiden

Relaterede nyheder