Obligationer/middag: Marginal rentestigning mens USA holder fri

Udgivet den 04-07-2024  |  kl. 12:30  |  

Bevægelserne er torsdag marginale i det danske obligationsmarked, som savner inspiration fra handlen med den amerikanske t-bond, som ligger stille, mens amerikanerne holder fri for at fejre uafhængighedsdagen.

Torsdag middag ligger renten på den toneangivende tiårige danske statsobligation i 2,57 pct., som en blot 1 basispoint højere end åbningsrenten torsdag morgen. I forhold til lukkeniveauet onsdag eftermiddag er renten steget 3 basispoint.

Medvirkende til den afdæmpede aktivitet er også udsigten til offentliggørelsen fredag eftermiddag af den amerikanske arbejdsmarkedsrapport for juni. Rapporten imødeses med stor opmærksomhed i forventning om indikationer for den amerikanske centralbank Federal Reserves pengepolitiske beslutninger.

Ifølge Bloomberg News ventes rapporten at vise, at der blev skabt 190.000 nye job uden for landbruget sammenlignet med en jobskabelse på 272.000 nye job måneden før.

Den væsentlige opgørelse over timelønnen ventes at vise et lille fald i stigningen på 0,3 pct. på månedsbasis mod en stigning på 0,4 pct. i maj.

Derudover er handlerne opmærksomme på eftermiddagens mødereferat fra Den Europæiske Centralbank, som måske kan give et fingerpeg om, hvornår den europæiske rente sænkes næste gang.

.\\˙ MarketWire

Henning Lars Nielsen

Tags:  Bonds❯  Intraday❯ 

Seneste nyheder