Opasia og Zillion skal betjene internetkunder

Udgivet den 07-02-2001  |  kl. 12:34  |  

København--7. februar--NetPosten--Nuværende og kommende kunder hos TDC Internet vil i fremtiden blive mødt af et nyt navn, når de er i kontakt med deres Internetudbyder, fremgår det af en pressemeddelelse onsdag.

TDC Internet vil fra 7. februar markedsføre sig under det kendte navn "Opasia", når de henvender sig til private Internetkunder, og det helt nye navn "Zillion" når de er i kontakt med erhvervskunder. Lanceringen af de to navne er et led i udskillelsen af TDC Internet som et selvstændigt selskab i TDC-koncernen.

- Zillion og Opasia er vores ordnede varemærker - og vores mål med de to varemærker, er at de for hver deres målgruppe skal være den foretrukne Internetleverandør. Opasia til private Internetkunder og Zillion til erhvervskunder, der skal bruge Internetløsninger til deres virksomheder. På erhvervsdelen vil vi specielt satse på at udvikle og tilbyde hostede løsninger, siger Lars Torpe Christoffersen, administrerende direktør for TDC Internet.

Nuværende kunder vil ikke mærke nogen forskel i forbindelse med navneskiftet udover, at det i fremtiden vil være enten Opasia eller Zillion, der er afsender af den information kunderne modtager ligesom TDC Internets Kundeservice vil bruge de nye navne. Portalen opasia.dk vil fortsætte både som Internetportal og de private kunders indgang til f.eks. services og support.

For erhvervskunder satser TDC Internet på at tilbyde flere muligheder inden for hostede services og sikkerhed.

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder