Sony kom bedre ud af første kvartal end ventet

Udgivet den 04-08-2020  |  kl. 10:50  |  

Den japanske elektronikgigant Sony, som blandt andet står bag spilkonsollen Playstation, kom noget bedre ud af første kvartal af indeværende regnskabsår end ventet.

Det ordinære driftsresultat faldt ellers 1 pct. til 228,4 mia. yen, men indtjeningen var langt over analytikernes forventninger ifølge Bloomberg News på 137 mio. yen.

At mange har holdt sig hjemme under corona har løftet efterspørgslen efter spil, mens andre af Sonys aktiviteter er hårdt ramt af pandemien, herunder ikke mindst segmentet for elektronikprodukter.

- Det var et ret hårdt kvartal for Sony, da negative faktorer overgik de positive. Sony ventes fortsat at komme sig gradvist i resten af regnskabsåret, men under forudsætning af, at der ikke opstår en større andenbølge af covid-19, skriver analytiker Hideki Yasuda fra Ace Research Institute til Reuters.

Sony venter for hele regnskabsåret, der slutter ved udgangen af marts, et nettoresultat på 620 mia. yen. Her lød analytikernes forudsigelser inden regnskabet på et overskud på 654 mia. yen.

På børsen i Tokyo steg Sony-aktien tirsdag 4,5 pct.

/ritzau/FINANS

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder