Spar Nords nye finansielle satsning i bittert opgør med Apple - citat

Udgivet den 16-05-2017  |  kl. 07:14  |  
Spar Nord

Spar Nords mobile fremtidssatsning Subhub, der er en app til at styre abonnementsordninger, er blevet taklet af Apple. Den amerikanske it-gigant nægter at godkende appen, hvilket ledelsen raser over, da den mener, at Subhub har "Mobilepay-potentiale".

Det skriver dagbladet Børsen.

- Det er en slemt frustrerende situation af befinde sig i, at man uden at få at vide konkret hvorfor bliver obstrueret i at realisere de forretningsmæssige planer, man har, da Apple sidder så stærkt på selve platformen, siger Ole Madsen, forretningsudvikler i Spar Nord, til dagbladet Børsen.

Spar Nord investerede sidste år i Subhub, der var bankens helt store satsning på finansiel teknologi.

Ole Madsen ved ikke præcist, hvorfor Apple afviste Subhub, men nævner til dagbladet Børsen, at beslutningen kan bero på en misforståelse.

Derfor har Spar Nord og Subhub, via sin advokat, skrevet en appel til Apple for at få dem til at godkende appen. I den står der blandt andet, at der findes fem andre applikationer på Apples platform, App Store, der ligner Subhub.

Apple har indvilget i at kigge nærmere på sagen, men selskabet vil kun give kunder i Danmark adgang til Subhub, hvilket er en streg i regningen, da Spar Nord havde håbet på, at nå ud over landets grænser med Subhub.

/ritzau/FINANS

Ditte Rieland Hansen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

Relaterede nyheder