TDC indleder svensk offensiv

Udgivet den 05-10-2005  |  kl. 09:42  |  

TDC rykker i dag ind på det svenske marked for privat bredbånd og telefoni. Lanceringen er det første skridt i en strategisk offensiv, som skal udvide TDC's hjemmemarked for privat telefoni, bredbånd og tv til at omfatte hele Norden, skriver TDC i en pressemeddelelse.

På det svenske marked udfordrer TDC de eksisterende teleselskaber med et stærkt forenklet forretningskoncept og de hidtil laveste priser på markedet.

- Vi vil sætte en ny standard for, hvor billigt og enkelt man kan købe bredbånd og telefoni på det svenske marked. Vi vil altid kunne levere kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser, siger direktør Gert Rieder, TDC Privat.

Det svenske fremstød bygger på de erfaringer, som TDC har med salg og markedsføring af telefoni over nettet fra danske Telmore og easyMobile på det britiske og snart også det tyske og hollandske marked.

- Vi har en unik erfaring med, hvordan man med enkle og overskuelige produkter kan tage kampen op med mere traditionelle aktører. Det er den viden, vi udnytter til at udvide vores hjemmemarked til hele Norden, siger Gert Rieder.

De svenske forbrugere vil få tilbudt tre bredbåndsprodukter og to typer af telefonabonnement. Hurtigste bredbåndsprodukt vil have en hastighed på op til 28 Mbit/s til en pris på 299 SEK om måneden. Et telefonabonnement kan fås til 79 SEK om måneden. TDC's tilbud dækker i dag ca. en tredjedel af det svenske marked, primært de større bysamfund. Planen er at øge dækningen til mere end 50 pct. i løbet af få år.

TDC vil senere lancere lignende produkter på det norske og det finske marked. På det danske marked lancerer TDC næste år 20 Mbit/s bredbånd.

Udgivet af: NPinvestordk

Seneste nyheder