Tryg-topchef efter stærkt kvartal: Gør mig ret optimistisk for fremtiden

Udgivet den 11-07-2024  |  kl. 08:35  |  
Arkiv: Foto

Forsikringskoncernen Tryg kom noget bedre ud af andet kvartal end ventet.

Både forsikringsdriften og investeringsresultatet overgik i kvartalet analytikernes forventninger, og i et interview med MarketWire udtrykker topchef Johan Kirstein Brammer da også stor tilfredshed med præstationerne.

- Jeg er ret tilfreds med et godt forsikringsteknisk resultat i kvartalet på de her 2212 mio. kr. Og en af grundene til, at jeg er tilfreds med det, er jo, at det faktisk udgør en meget solid trædesten for os til at nå vores 2024-mål, siger Johan Kirstein Brammer.

I 2024 er målet et forsikringsteknisk resultat på mellem 7,2 og 7,6 mia. kr., og efter første halvår har Tryg realiseret 3486 mio. kr. i forsikringsresultat - heraf altså de 2212 mio. kr. i andet kvartal.

- Der er det her altså et godt skridt på vejen til at komme ind i forventningsspændet på 7,2-7,6 mia. kr., fastslår Johan Kirstein Brammer.

Resultatet i andet kvartal er dermed også noget over både første kvartals 1275 mio. kr. og de realiserede 1759 mio. kr. i andet kvartal sidste år.

Og det overgik også analytikernes forventninger, der lød på 2150 mio. kr. for andet kvartal.

- Hvis man tager et lille skridt tilbage fra kvartalsresultatet, så viser det her kvartal jo vores indtjeningsstyrke, når vi ikke rammes af modvind fra vejr og storskader og valuta. Og det gør mig faktisk ret optimistisk for fremtiden.

- Vi står jo med en forretning nu, der har en masse kommercielle fordele og skala på tværs af Skandinavien, som vi aldrig har haft før, og som vi endnu ikke har set det fulde potentiale af, siger Johan Kirstein Brammer.

.\\˙ MarketWire

Flemming Thestrup Andersen

Tags:  CEO❯  Shares❯