William Demant/Jyske: Skærer 15 kr. af kursmål til 235 kr.

Udgivet den 20-02-2019  |  kl. 09:07  |  
Arkiv: Foto

Jyske Banks analytiker Janne Vincent Kjær har haft William Demant under luppen, efter at selskabet tirsdag kom med regnskab, og hun har fundet anledning til at sænke sit kursmål for aktien.

Der bliver således skåret 15 kr. af kursmålet, så det nu lyder på 235 kr., fremgår det af en analyse onsdag. Anbefalingen om et "køb" af aktien gentages.

- Vi fastholder vores købsanbefaling på William Demant oven på regnskabet på trods af en lidt skuffende guidance, der indikerer, at konsensusforventningerne i markedet skal revideres ned i omegnen af 6 pct., skriver hun.

- Vi ser dog den lave ende af guidance-intervallet som værende konservativt, hvilket skyldes, at William Demant går ind i et år, hvor væksten i høj grad vil være drevet af nye produktlanceringer, som vi endnu ikke ved, hvordan markedet vil tage imod.

- Vi ser dog ikke nogen grund til, at de mange nye produkter ikke skulle kunne drive en acceleration i væksten gående ind i andet halvår og forventer således, at William Demant slutter året i den øvre ende af guidance-intervallet, lyder det i analysen.

William Demant præsenterede tirsdag et regnskab for 2019, der ikke helt levede op til analytikernes forventninger. Driftsresultatet landede i andet halvår på 1306 mio. kr. mod ventet 1422 mio. kr. blandt analytikerne ifølge estimater indsamlet af selskabet selv.

Aktien blev sendt i dørken oven på regnskabet og faldt 9,2 pct. til 200,40 kr., hvilket Janne Vincent Kjær vurderer som en smule i overkanten.

- Vi sænker vores 2019/2020 indtjeningsforventninger med henholdsvis 3,7/3,6 pct. og ser således gårsdagens kursreaktion som en anelse overgjort, om end vi anerkender, at første halvdel af 2019 formentlig bliver udfordrende, skriver hun.

Onsdag stiger umiddelbart efter børsåbning stiger WDH-aktien 0,5 pct. til 201,40 kr.

/ritzau/FINANS

Oliver Sønderbye Therp

Tags:  Maintain❯  Research❯  Shares❯ 

Relaterede nyheder