Campbell Soup skuffer med fastholdt prognose

Udgivet den 07-06-2023  |  kl. 16:15  |  

Campbell Soup er åbnet med et fald på 7,4 pct. i 46,83 dollar, efter at det amerikanske fødevareselskab har skuffet med en fastholdt prognose til trods for en bedre end ventet indtjeningsudvikling i det forskudte første kvartal.

Selskabet, der blandt andet er kendt for sine ikoniske tomatsuppedåser, der blev gjort til kunst af Andy Warhol, landede i det forskudte tredje kvartal et salg på 2,23 mia. dollar, hvilket er helt på linje med analytikerkonsensus.

Volumenmæssigt blev det dog til et fald på 7 pct., der er det største fald i mindst fem kvartaler. Samtidig er priserne steget 12 pct.

Priselasticitet bidrog ifølge Campbell Soup til de lavere volumener samt øget konkurrencepres.

Den justerede indtjening per aktie er landet på 68 cent, hvor analytikerprognosen lød på 65 cent.

For 2022/23 fastholdes prognosen for den justerede indtjening per aktie på 2,95-3,00 dollar, hvor analytikerne havde sat næsen op efter 3,02 dollar.

- Markedet er sandsynligvis skuffet over den fastholdte prognose, når indtjeningen overgår forventningerne samtidig med elasticitetsforklaringen omkring volumen/mix-faldet, der potentielt kan være med til at hæve øjenbrynene, skriver Connor Rattigan fra Consumer Edge ifølge Bloomberg News.

.\\˙ MarketWire

Jakob Due Jakobsen

Tags:  Shares❯  Udenlandsk selskab❯ 

Seneste nyheder