Demant/SEB: Hæver kursmål og gentager holdanbefaling

Udgivet den 18-11-2019  |  kl. 19:41  |  

SEB Equities hæver kursmålet på en aktie i høreapparatskoncernen Demant til 195 kr. fra 180 kr.

Det fremgår af data fra Bloomberg News.

I samme omgang fastholder bankens analytiker Carsten Lønborg Madsen sin holdanbefaling.

Demant kom med periodemeddelelse mandag, hvilket resulterede i, at aktien steg 6,9 pct. til 204,30 kr., da handlen sluttede mandag eftermiddag.

I periodemeddelelsen kunne topchef Søren Nielsen fortælle, at genetableringen efter et hackerangreb i september skrider hurtigt frem.

Her blev it-systemerne lukket ned, efter at Demant den 3. september blev ramt af cyberkriminalitet i form af en ransomware-indtræden i selskabets it-systemer.

- Når jeg kigger tilbage på en ekstremt hektisk periode for koncernen, er jeg glad for at kunne konstatere, at vi nu har genetableret vores it-infrastruktur, og at genetableringen af forretningen skrider hurtigt fremad.

- I de sidste par måneder har vi gjort vores yderste for at mindske effekten af it-hændelsen og normalisere driften, og vores bestræbelser på at levere innovative produkter er intakt, lød det fra Søren Nielsen i meddelelsen.

Demant kunne i meddelelsen også fortælle, at det aktietilbagekøbsprogram, der blev sat på pause i forbindelse med en nedjustering relateret til hackerangrebet senere i september, nu genoptages.

Allerede mandag genstartes aktietilbagekøbet, der nu ventes at løbe op i 1 mia. kr. i 2019. Før var målsætningen et aktietilbagekøb på 1,2 mia. kr.

Inden suspenderingen havde selskabet købt aktier tilbage for 580 mio. kr., og der mangler dermed godt 400 mio. kr.

/ritzau/FINANS

Charlotte Mackeprang

Tags:  Maintain❯  Research❯  Shares❯ 

Seneste nyheder