Det her skal Vestas leve op til

Udgivet den 06-11-2013  |  kl. 06:20  |  

Den danske vindmøllekoncern Vestas fremlægger regnskab onsdag morgen kl. 8.30, og regnskabet er blevet debatteret livligt op til aflæggelsen af regnskabet.

I det seneste regnskab forventede Vestas følgende, hvilket bliver spændende at se, om der bliver justeret på i dagens regnskab.

Fra halvårsregnskabet: Baseret på den nuværende aktivitetsplan for andet halvår 2013 og de relaterede ind- og udgående pengestrømme, forventes det frie cash flow for 2013 nu at blive mindst EUR 200 mio. i forhold til den tidligere forventning om et positivt frit cash flow i 2013.

Vestas fastholder sin helårsforventning om en EBITmargin før særlige poster på mindst 1 pct. og en omsætning på mindst EUR 5,5 mia. inklusive serviceomsætningen, der ventes at udgøre ca. EUR 1 mia. Service EBIT-marginen før allokering af fællesomkostninger forventes fortsat at udgøre ca. 17 pct. Afskibningerne forventes stadig at blive 4-5 GW.

Vestas forventer, at overleveringer, omsætning og indtjening vil være højest i årets fjerde kvartal. Baseret på den nuværende leveringsplan forventes marginerne på de overleverede projekter at blive højere i fjerde kvartal end i tredje kvartal.

Med Vestas’ stærke fodfæste og en stigende markedsvækst i USA forventer Vestas en betydelig ordreindgang fra det amerikanske marked i andet halvår 2013.

 

Udgivet af: MLykke

Seneste nyheder