Deutsche Bahn: DSV kom med det højeste og mest attraktive bud

Udgivet den 30-09-2024  |  kl. 14:04  |  

DSV kom med det højeste og mest attraktive bud på den tyske speditørkoncern DB Schenker.

Det meddeler DB Schenkers ejer, Deutsche Bahn, ifølge Bloomberg News, efter at den anden budgiver, kapitalfonden CVC Capital, kom med et bud efter deadline.

CVC-buddet blev forbedret flere gange, men det var hele tiden bagud i forhold til DSV's succesfulde bud på DB Schenker, meddeler Deutsche Bahn.

- Som enhver ansvarlig ejer sælger Deutsche Bahn sit logistikdatterselskab DB Schenker i slutningen af en klart struktureret salgsproces til den part, der afgav det højeste og mest attraktive bud, og det var DSV, meddeler Deutsche Bahn ifølge Bloomberg News.

Deutsche Bahn meddeler, at CVC afgav en ekspertudtalelse om eftermiddagen den 26. september, og at den bliver gennemgået af juridiske rådgivere.

- Efter en indledende gennemgang fremgår det, at rapporten fejlagtigt blander EU's statsstøttelovgivning og udbudsretlige krav samt økonomiske fakta og dermed kommer til forkerte konklusioner, skriver Deutsche Bahn.

DSV annoncerede den 13. september, at det havde underskrevet en aftale om køb af DB Schenker i en handel til 14,3 mia. euro eller 107 mia. kr.

.\\˙ MarketWire

Jakob Due Jakobsen

Tags:  Shares❯ 

Seneste nyheder