Drengene hjalp Hasbro til at overgå forventningerne

Udgivet den 20-07-2015  |  kl. 13:55  |  

Den amerikanske legetøjsproducent Hasbro, som blandt andet står bag legetøjet, der førte til de actionmættede Transformers-film, har før mandagens amerikanske åbning præsenteret regnskab for andet kvartal.

Regnskabet viste et nettoresultat og en omsætning, der var bedre end ventet i kvartalet trods valutamodvind. Det skyldes især drengene, som er det segment, der står bag den største omsætning på 340,4 mio. dollar. Det er en fremgang på 1 pct. Fremgangen skyldes blandt andet Jurassic World, Marvel og Star Wars, skriver selskabet.

Preschool-divisionen var en anden af de positive historier i regnskabet for Hasbro. Her var der fremgang i salget på hele 14 pct. til 118,1 mio. dollar.

I den negative ende af spektret gik spil-divisionen tilbage med 6 pct. til 211,6 mio. dollar, mens pige-divisionen gik tilbage med hele 22 pct. til 127,5 mio. dollar.

Den samlede omsætning i kvartalet lød på 797,7 mio. dollar, mens Bloomberg News' estimat pegede på en forventning om en omsætning på 774,4 mio. dollar blandt analytikerne. Samtidig var indtjeningen per aktie også bedre end ventet, da den lød på 33 cent mod estimerede 29 cent.

Hasbro opererer ellers i et presset legetøjsmarked, hvor børn og barnlige sjæle i stigende grad ser bort fra det traditionelle legetøjsmarked til fordel for computerspil. Aktien stiger 1,2 pct. til 79,20 dollar i formarkedet.

/ritzau/FINANS

Jens Baisgaard Haugaard Simonsen +45 33 30 03 35 Ritzau Finans, E-mail:finans@ritzau.dk, www.ritzaufinans.dk

Tags:  USA❯  Udenlandsk selskab❯ 

Relaterede nyheder